AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 1.7.2020

Sami Rähmönen pitää TPS:aa ilkeänä vastustajana

Sami Rähmönen pitää TPS:aa ilkeänä vastustajana

Sami Rähmönen on innoissaan, kun kausi alkaa. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS:n kausi alkaa keskiviikkona, kun se matkustaa SJK:n vieraaksi. Turkulaisjoukkueen kapteeni Sami Rähmösen mukaan ennätyspitkän valmistautumiskauden jälkeen kauden alkua on odotettu.

Koronapandemia lamaannutti maailman maaliskuussa ja myös jalkapallotoiminta keskeytyi. Hiljalleen pandemia saatiin kuitenkin kuriin ja joukkueet pääsivät jatkamaan kauteen valmistautumista.

- Valmistautumiskausi on ollut vaikea ja erilainen kuin aiemmin. Meillä oli jo pre-season ja sitten se tyssäsi ja alkoi taas uudestaan. Se oli henkisesti sekä raskasta että haastavaa. Varsinkaan, kun ei tiennyt mitä tulee tapahtumaan. Nyt fiilikset ovat kuitenkin taas hyvät, kun olemme päässeet pelaamaan. Tätä on odotettu, Rähmönen iloitsee.

TPS nousi viime kauden päätteeksi takaisin Veikkausliigaan. Rähmösen mukaan TPS:lla on vastustajille ilkeä joukkue kasassa.

- Me olemme röyhkeä ja inhottava vastustaja joka joukkueelle. Pelaamme sillä tavalla, etteivät vastustajat halua kohdata meitä.

TPS on vahvistunut täksi kaudeksi mielenkiintoisilla nimillä ja muun muassa Rodney Strasser ja Masahudu Alhassan omaavat kokemusta aina Serie A:sta saakka. Strasserilla on vyöllään myös Serie A:n mestaruus sekä pelejä Mestarien liigasta.

- Alhassan jäi heti mieleen positiivisesti, kun hän tuli mukaan. Hän on pelimies. Myös Strasser on mielenkiintoinen menneisyytensä takia. Hänestä huomaa myös, että pelimies on kyseessä, Rähmönen kehuu joukkueen tuoreita hankintoja.


SJK ja TPS kohtaavat OmaSP Stadionilla keskiviikkona 1.7. kello 18.30. Lisätietoja lipunmyynnistä ja ottelutapahtuman järjestelyistä löydät tämän linkin kautta.

Lisää uutisia