AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.26 // 1.7.2020

RoPS:n Eetu Muinonen ei anna arvoa ennakkoveikkailuille – ”Hyvät saumat ylempään loppusarjaan”

RoPS:n Eetu Muinonen ei anna arvoa ennakkoveikkailuille – ”Hyvät saumat ylempään loppusarjaan”

RoPS lähtee kauteen haastava valmistautumiskausi takanaan. Joukkueen kapteeni Eetu Muinonen luottaa kuitenkin joukkueen iskukykyyn.

Medioiden ennakkoarvioissa RoPS:lle ei ole povattu menestystä, mutta Muinosen mukaan RoPS:n joukkue ei yhdy muiden mielipiteisiin.

- Vaikea sanoa miten pelaajamme seuraavat mediaa, mutta aika lailla meitä on arvioitu sinne häntäpäähän. Monet tuntuvat ajattelevan, ettemme pysty pärjäämään, mutta itse uskomme pystyvämme yllättämään, Muinonen toteaa.

Tuleva kausi on kaiken kaikkiaan erityislaatuinen. Koronapandemian aiheuttamat haasteet ovat asettaneet jokaisen joukkueen koetukselle sekä kentällä että sen ulkopuolella. Samalla se avaa kuitenkin mahdollisuuden myös yllätyksille.

- Säännöt ovat vähän muuttuneet vaihtojen suhteen ja ottelutahti on tiivis. Tällaisen valmistautumisen jälkeen ihan varmasti tullaan näkemään yllätyksiä.

Muinonen uskoo RoPS:lla olevan edellytykset olla yksi tämän kauden yllättäjistä.

- Jos kausi lähtee hyvin käyntiin en näe syytä miksemme voisi olla ylemmässä loppusarjassa. Viime kausi näytti, että sarjajärjestelmä muuttaa asetelmia sarjassa. Aina ei välttämättä haettu riskillä voittoa, vaan tasapelejä tuli paljon. Mielestäni meillä on hyvät saumat ylempään loppusarjaan.


FC Inter ja RoPS kohtaavat Veritas Stadionilla torstaina 2.7. kello 18.00. Lisätietoja lipunmyynnistä ja ottelutapahtuman järjestelyistä löydät tämän linkin kautta.

Lisää uutisia