FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.26 // 1.7.2020

Jarkko Wiss perää liikettä hyökkäyspäähän – ”Pitää paremmin hyödyntää ne hetket”

Jarkko Wiss perää liikettä hyökkäyspäähän – ”Pitää paremmin hyödyntää ne hetket”

Jarkko Wiss odottaa kauden avausta. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves avaa Veikkausliigakautensa tänään kohtaamalla kotikentällään IFK Mariehamnin. Päävalmentaja Jarkko Wissin mukaan tunnelma joukkueessa on korkealla kauden avauksen kynnyksellä.

Ilves on siirtänyt ottelun Ratinaan, joka mahdollistaa suuremman yleisömäärän saamisen otteluihin.

– Tietysti on mahtava fiilis liigakauden alkamisesta, vaikka Tammelaan ei nyt pääsekään. Ratinassa tunnelma voi olla pelaajille vähän etäisempi, mutta toivottavasti väkeä löytää mahdollisimman paljon paikalle. Me koetamme pelata niin, että yleisö syttyy, Wiss lupaa Ilveksen sivuilla.

– Alustan puolesta Ratina voi olla parempikin, kuin Tammela. Olemme päässeet siellä nyt muutaman kerran treenaamaankin, mikä on ollut hienoa.

Ilves pelasi ennen Veikkausliigan alkua viimeisen ottelunsa viikko sitten Suomen Cupin puolivälierässä, kun se hävisi Hakalle 0-1. Tappiosta on ammennettu oppia etenkin hyökkäyspäähän.

– Meidän pitää paremmin hyödyntää ne hetket, kun vastustajan puolustus on epäorganisoitunut. Pallon ja pelaajien liike etenkin viimeisellä kolmanneksella oli vaillinaista Hakaa vastaan. Ei auta, että pallo saadaan yläsektorille, jos siellä ei ole liikettä, muistuttaa Wiss.

Ilves ja IFK Mariehamn kohtaavat Ratinassa keskiviikkona 1.7. kello 18.30. Lisätietoja lipunmyynnistä ja ottelutapahtuman järjestelyistä löydät tämän linkin kautta.

Lisää uutisia