FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.26 // 1.7.2020

​"Jännitti niin hemmetisti" – SJK:n kapteeninnauhaa kantanut Tero Mäntylä helpottui avausvoitosta

​"Jännitti niin hemmetisti" – SJK:n kapteeninnauhaa kantanut Tero Mäntylä helpottui avausvoitosta

Tero Mäntylä kipparoi SJK:n avausvoittoon.

Matej Hradeckyn maali reilun kymmenen minuutin jälkeen riitti SJK:lle niukkaan voittoon TPS:sta keskiviikkona kauden avauksessa.

Kauden avauspelissä on aina omat jännitteensä ja lisäksi SJK:n edellisestä voitosta Veikkausliigassa ja OmaSp Stadionilla oli ehtinyt kulua jo lähes vuosi. SJK nimittäin voitti viimeksi kotonaan VPS:n 13.7. 2019. Nyt on kuitenkin voittoputki auki.

– Jännitti niin hemmetisti. Mutta ihan loistava fiilis, että saatiin voitto, sanoi kapteenina toiminut Tero Mäntylä ottelun jälkeen.

– Me ei ehkä saatu peliä niin hyvin kontrolliin, kuin oltaisiin haluttu, mutta näytettiin luonnetta ja pystyttiin puolustamaan TPS pois paikoista lopussa. He saivat siinä lopussa vähän painetta, Mäntylä jatkoi.

Kolme pistettä taskussa tuntuu hyvältä ja Mäntylä uskoo, että kevään koettelemukset ovat hitsanneet SJK:sta todella yhtenäisen ryhmän.

– Korona aika teki meille kyllä oikeastaan vain hyvää. Tällä joukkuehengellä mennään pitkälle. Meidät on laitettu myös aika koville tuolla treenikentällä, ja kummasti se on tiivistänyt meidän joukkuetta entisestään. Kuten varmasti näkyi jo tänään pelissäkin. Ja on näkynyt treenipeleissäkin.

- Olemme menneet kevään jälkeen todella paljon eteenpäin ja kaveriin pystyy luottamaan vierellä. Jos itse mokaa, niin siinä on aina joku joka paikkaa. Hyvällä asenteella ollaan matkassa, kiittelee Mäntylä.

Lisää uutisia