FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.26 // 30.6.2020

"Todella nättiä päästä Veikkausliigaan pelaamaan" - TPS:n Albijon Muzaci täynnä intoa

"Todella nättiä päästä Veikkausliigaan pelaamaan" - TPS:n Albijon Muzaci täynnä intoa

Albijon Muzaci odottaa Veikkausliigadebyyttiään. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS-hyökkääjä Albijon Muzaci on noussut kahden edellisen kauden päätteeksi aina yhtä sarjaporrasta ylemmäksi.

Hän siirtyi viime kaudeksi TPS:n Ykkösen joukkueeseen Kakkosen tason SalPasta. Ja kun TPS palasi viime syksynä takaisin Veikkausliigaan, niin keskiviikkona Muzacilla on edessä todennäköisesti Veikkausliigadebyytti.

- Nyt on ihan loistava fiilis, on todella nättiä päästä Veikkausliigaan pelaamaan. Toivottavasti homma jatkuu samaa rataa ja vastuuta tulee. Nyt taas kulkee, kun on päässyt treenaamaan hyvin. Hyvässä kunnossa ollaan, odotan todella innolla tätä kautta, Muzaci myöntää.

- Keväällä pahimpaan aikaan tuntui välillä siltä, että aika vaan menee, mutta mitään ei silti tapahdu. Onneksi nyt ollaan jo päästy pelaamaan ja huomenna alkaa vihdoinkin sarjakausi, hän iloitsee.

Keskiviikon vastustaja SJK kuuluu ennakkoon Veikkausliigan raskaaseen sarjaan. Muzacille SJK on luonnollisesti uusi tuttavuus, sillä joukkueet pelasivat myös Suomen Cupissa eri alkulohkossa.

- Se on mulle vielä vähän vieras joukkue, mutta huomisen jälkeen toivottavasti tutumpi. Huomio kiinnittyy totta kai tuttuun Matej Hradeckyyn ja Kosovon kokenut maajoukkuepelaaja Anel Rashkaj on myös mielenkiintoinen pelaaja, Muzaci on pannut merkille.

TPS viimeisteli ja herkisteli tiistaina Kupittaalla keskiviikkoista liiga-avausta varten. Kaiken pitäisi raitapaitojen leirissä olla valmiina, kun SJK-TPS-ottelu vihelletään käyntiin OmaSp Stadionilla klo 18.30.

- Pienpeleillä herkisteltiin terävyyttä esiin. Haettiin ennen kaikkea hyvää fiilistä, mutta käytiin toki vielä pelillisiäkin asioita läpi. Niitä en vielä paljasta, Muzaci naurahtaa.

- On jotenkin paljon luottavaisempi olo kuin ennen viime kauden alkua. Kaikki isomman rooli pelaajat jäi tänne ja saatiin siihen päälle tosi hyviä vahvistuksia. Keskiviikkona mennään kopille klo 12, käydään matsipalavari läpi ja sitten vaan menoksi kohti Seinäjokea.


SJK ja TPS kohtaavat OmaSP Stadionilla keskiviikkona 1.7. kello 18.30. Lisätietoja lipunmyynnistä ja ottelutapahtuman järjestelyistä löydät tämän linkin kautta.

Lisää uutisia