FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.26 // 30.6.2020

Ilir Zenelin unelma kävi toteen – ”Olen täydellä sydämellä ja innolla mukana”

Ilir Zenelin unelma kävi toteen – ”Olen täydellä sydämellä ja innolla mukana”

Ilir Zeneli toimii ensimmäistä kauttaan päävalmentajana liigatasolla. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti nimitti Ilir Zenelin päävalmentajakseen viime vuoden lopulla ja samalla Zenelin yksi unelma täyttyi. Pitkään alemmissa sarjoissa valmentanut Zeneli saa nyt ansaitsemansa näyttöpaikan Veikkausliigassa.

Zeneli on aiemmin toiminut valmentajana muun muassa EBK:ssa, PK-35 Vantaassa ja viimeksi FC Espoossa. Pitkäjänteinen työ kohti valmennuksellista huippua palkittiin, kun hän teki talvella FC Lahden kanssa sopimuksen.

- Tämä on ollut erittäin hyvää aikaa monessa mielessä. Olen tehnyt erittäin pitkään töitä, että tämä päivä koittaisi ja yrittänyt valmistautua siihen. Olen täydellä sydämellä ja innolla mukana ja alku on ollut hyvä. Joukkueen kasaaminen ja uudelleen rakentaminen on sujunut hyvin. Vastaanotto on ollut seuran puolelta positiivinen ja niin kauan kuin kaikki on hyvin, niin tässä on pieni kuherruskuukausi menossa. Olen päässyt tekemään töitä ammattimaisen organisaation ja ammattimaisten pelaajien kanssa sekä vaikuttamaan nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Olen pystynyt nauttimaan tästä hetkestä, Zeneli kertoo tunnelmistaan sarjakauden alla.

Tulevasta kaudesta Zeneli povaa mielenkiintoista.

- Kaikilla on varmaan alkuun sellaista kiimaa ja nälkää. On hyvä, ettei heinäkuussa runtattu heti liikaa pelejä ja elokuussa vasta alkaa rumba. Värikäs kausi on varmasti tulossa ja uskon, että Hakan flow jatkuu ja he voivat olla vahva yllättäjä. Honka on ollut periaatteessa neljä kautta samojen nuottien alla ja se tulee näkymään. HJK:n pelitapamuutos ja nälkä varmasti näkyy. Ilves on aina vahva ja kova. Inter on taas vahva. Mielenkiintoinen kausi kokonaisuudessaan tulossa.

FC Lahti ja HJK kohtaavat Lahden Stadionilla keskiviikkona 1.7. kello 18.30. Lisätietoja lipunmyynnistä ja ottelutapahtuman järjestelyistä löydät tämän linkin kautta.

Lisää uutisia