AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.26 // 29.6.2020

​RoPS:n kapteeni Eetu Muinonen uskoo miehistöönsä – "Näyttämisen halu on kova"

​RoPS:n kapteeni Eetu Muinonen uskoo miehistöönsä – "Näyttämisen halu on kova"

"Edulla" riittää edelleen nälköä. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS:n kapteeni Eetu Muinonen näkee napapiiriläisten joukkueessa potentiaalia. Muinosen mukaan RoPS:ssa on tällä kaudella hyvä sekoitus pelaajia.

RoPS viimeisteli liigakuntoaan kohtaamalla harjoitusottelussa SJK:n. Vaikka rovaniemeläiset hävisivät ottelun 0-1, näki Muinonen pelissä positiivisia asioita.

- Joukkueessa on hyvä fiilis, vaikka meillä on vähän sellainen tilanne, että monilla pelaajilla on vielä pieniä vammoja. Emme ole vielä päässeet pelaamaan parhaalla kokoonpanollamme, mutta SJK-ottelu antoi meille uskoa, vaikka hävisimmekin sen. Nuori joukkue pystyi vastaamaan huutoon ja innoissamme odotamme kauden alkua, Muinonen kertoo tunnelmistaan.

Vaikka pienoiset loukkaantumiset ovat haitanneet RoPS:n valmistautumista, on 34-vuotias Muinonen pysynyt terveenä.

- Tässä on jo vanha mies, joten aina on kaikkia pieniä vaivoja. Olen kuitenkin pysynyt terveenä maailman pisimmän pre-seasonin aikana ja intoa riittää.

Muinonen on edustanut RoPS:aa jo vuodesta 2016 lähtien ja kuuluu joukkueen konkariosastoon. Hän on tyytyväinen joukkueen koostumukseen.

- Olemme nälkäisiä ja näyttämisen halu on kova. Mielestäni meillä on sopiva sekoitus oman kylän poikia, ulkomailta tulleita jotka haluavat isompiin sarjoihin sekä meitä kokeneita jätkiä, jotka ovat olleet täällä jo pidemmän aikaa.

Erityisen iloissaan Muinonen on Rovaniemen lahjakkaasta pelaajapolvesta.

- Meillä on monta oman kylän poikaa, jotka voivat breikata lähivuosien aikana. Tuomas Kaukua on ollut talven aikana tosi hyvä ja Jussi Niska on pelannut vahvan talven.

RoPS:n kausi pyörähtää käyntiin Turussa 2.7., kun se matkaa FC Interin vieraaksi.

Lisää uutisia