AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.25 // 28.6.2020

TPS:n Tommi Pikkarainen tyytyväinen joukkueen tilanteeseen – ”Meillä on tasainen joukkue”

TPS:n Tommi Pikkarainen tyytyväinen joukkueen tilanteeseen – ”Meillä on tasainen joukkue”

Tommi Pikkarainen on tyytyväinen joukkueen kilpailutilanteeseen.

TPS nousi viime kauden päätteeksi karsintojen kautta takaisin Veikkausliigaan. Joukkueen päävalmentajana toista kauttaan toimiva Tommi Pikkarainen on tyytyväinen tämänhetkiseen joukkueeseensa.

Viime kauteen verrattuna TPS on saanut pidettyä runkonsa kasassa sekä hankkinut riveihinsä mielenkiintoisia vahvistuksia. Pikkarainen on tyytyväinen nykymiehistöönsä.

- Joukkueen tilanne on ihan ok. En valita. Tilanne on varmasti kaikilla joukkueilla suhteellisen monimutkainen koronan takia ja vaikka seuroilla saattaisi olla tarvetta, niin he varmasti miettivät tässä tilanteessa mitä tehdä. Meillä ei ole mitään akuuttia hätää tällä hetkellä, vaikka joillain paikoilla saatamme olla hieman ohkaisia, arvioi Pikkarainen joukkuettaan.

Yhtenä vahvuutena Pikkarainen pitää joukkueensa kovaa kilpailutilannetta.

- Meillä on tasainen joukkue. Jos asiantuntijat listaavat pelipaikkojen top5-pelaajia, niin ei sieltä varmaan montaa meidän pelaajaa löydy, mutta meillä on tasainen kilpailutilanne joukkueessa.

Pikkarainen pääsi tällä kaudella valitsemaan mieleisiä pelaajiaan joukkueeseen, jotka sopivat samalla hänen pelifilosofiaansa.

- Kaikkien pelaajien katseltiin tällä kaudella sopivan pelitapaan. Ykkösessä otettiin vielä hyviä pelaajia mistä saatiin, mutta nyt olemme pystyneet skouttamaan ja valitsemaan pelaajia enemmän. Meillä on hyvätempoinen joukkue.

Pikkaraisen mukaan TPS:n peleissä tullaan näkemään vauhtia tällä kaudella.

- Haluamme pelata vauhdikasta peliä. Pyrimme riistämään pallon ja viemään peliä nopeasti eteenpäin. Suunnanmuutospeli molempiin suuntiin on vahvuutemme.

TPS matkustaa kauden avauksessaan SJK:n vieraaksi keskiviikkona 1.7.

Lisää uutisia