FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.25 // 28.6.2020

Timo Furuholm varoittaa FC Lahdesta – ”Lahdella on hyvä draivi päällä”

Timo Furuholm varoittaa FC Lahdesta – ”Lahdella on hyvä draivi päällä”

Timo Furuholm joutuu jännittämään peliä sivusta.

FC Inter taistelee Suomen Cupin finaalipaikasta sunnuntaina, kun se kohtaa FC Lahden. Turkulaiset joutuvat kuitenkin pärjäämään ilman kapteeniaan Timo Furuholmia, joka on ottelussa pelikiellossa. Furuholm toivoo joukkuekavereiden hoitavan finaalipaikan, jotta hän pääsisi metsästämään kolmatta cup-mestaruuttaan.

Inter raivasi tiensä välieriin kaatamalla värikkäiden vaiheiden jälkeen KuPS:n. Inter oli pahimmillaan kahden maalin takaa-ajoasemassa, mutta venyi vielä rinnalle. Varsinainen ottelu päättyi jatko-ottelunkin jälkeen tasalukemiin 4-4, jonka jälkeen ratkaisua haettiin rangaistuspotkukilpailusta. Sen Inter vei nimiinsä 4-2.

- Monilla oli jalkapalloa ikävä ja toivottavasti ihmiset saivat hieman takaisin siitä ajasta KuPS-pelissä ja pystyimme tarjoamaan hyvää jalkapalloviihdettä. Siitä kuuluu kiitos tietenkin myös KuPS:lle. Oli kaikin puolin hyvä fiilis päästä välieriin, iloitsee Furuholm.

FC Lahti voitti omassa puolivälierässään FC Hongan antaen myrskyvaroituksen omasta kunnostaan. Furuholm tiedostaakin lahtelaisten vahvan vireen.

- Lahdella on hyvä draivi päällä eikä meillä ole varaa lepsuilla. Meiltä vaaditaan kaikin puolin vahvaa suoritusta ja tiedostamme kyllä Lahden vaarallisuuden.

Finaali on vain yhden voiton päässä ja europelit siintävät kahden voiton päässä. Furuholm ei halua kuitenkaan mennä asioiden edelle.

- Finaaliin pääseminen ja mestaruus on aina houkuttelevaa ja olen voittanut cupin kahdesti. Se on hyvä fiilis. Ensin pitää kuitenkin hoitaa tämä peli ja sitten finaali. Ei ole tilaa ajatella niitä houkutuksia ja täytyy pitää katseet tiukasti seuraavassa pelissä.

FC Interin ja FC Lahden välinen Suomen Cupin välierä pelataan sunnuntaina Veritas Stadionilla kello 16.00 alkaen.

Lisää uutisia