FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.25 // 25.6.2020

​HIFK:n Veikkausliigan kotiotteluiden lipunmyynti käynnistyy perjantaina

​HIFK:n Veikkausliigan kotiotteluiden lipunmyynti käynnistyy perjantaina

Kuva: Juha Tamminen

HIFK:n Veikkausliigan kotiotteluiden lipunmyynti käynnistyy perjantaina 26.6. klo 15.00 Lippupisteen kanavissa.

Vallitsevasta poikkeustilasta johtuen HIFK:n ottelutapahtumat tullaan järjestämään erityisjärjestelyin, jotta katsojille voidaan taata turvallinen ottelutapahtuma. Kotiottelut järjestetään niin, että jokaisessa käytössä olevassa katsomolohkossa on maksimissaan 500 henkilöä samanaikaisesti.

HIFK avaa Pohjoispäädyn (Klackenin), Itäkatsomon, Pääkatsomon ja Yläkatsomon katsojille kaikissa poikkeusajan kotiotteluissaan. Klacken on jo loppuunmyyty kausikorttiasiakkaille, mutta irtolippuja voi ostaa kaikkiin muihin katsomolohkoihin. Lippuja voi ainoastaan ostaa ennakkoon Lippupisteen kautta, sillä lipunmyyntiä ei järjestetä itse ottelutapahtumassa.

HIFK:n kotiottelutapahtumassa noudatetaan turvavälejä koskevia ohjeistuksia, mikä on huomioitu myynnissä olevien paikkojen sijoittelussa. VIP-tilat ovat auki myös poikkeustilan aikana.

HIFK:n kausikorttilaisille on lähetetty erillinen sähköpostiviesti, josta ilmenee tarkempia ohjeita koskien kausikorttien käyttöä poikkeusjärjestelyiden aikana. Rajoituksista johtuen HIFK joutuu sijoittamaan kaikki kausikorttipaikat uudelleen, ja kausikorttilaiset saavat maanantaina 29.6. sähköpostiinsa lipun poikkeusolojen aikaisille paikoilleen.

Lisää uutisia