AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 23.6.2020

Jarkko Wiss pettyi Ilveksen yritykseen – ”Joko sitä työtä ei jaksettu tai haluttu tehdä”

Jarkko Wiss pettyi Ilveksen yritykseen – ”Joko sitä työtä ei jaksettu tai haluttu tehdä”

Jarkko Wiss harmitteli putoamista. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen Cupin puolivälierävaiheessa Ilves isännöi FC Hakaa. Valkeakoskelaiset olivat hankalia vastustajia, eivätkä päästäneet tupsukorvia maalijuhliin painostuksesta huolimatta. Jonni Thusberg hyödynsi vierailijoiden käytännössä ainoan kunnon maalipaikan ja puski pallon komeasti yläkulmaan.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss harmitteli heikkoa työmoraalia.

– Peli alkoi juuri niin kuin kuvittelimme. Pallo oli täysin kontrollissa. Pystysuuntainen liike kentällä oli kuitenkin liian hidasta. Joko sitä työtä ei jaksettu tai haluttu tehdä, Wiss harmitteli Ilveksen sivuilla

– Hakan maali tuli juuri sellaisesta tilanteesta, josta katselimme videoklippejä, mutta silti niin pääsee käymään. Hirvittävä määrä työtä pitäisi tehdä sitten, kun antaa kaverille johtoaseman halvasti, Wiss manasi.

Veikkausliiga-kauden kynnyksellä joukkueen pitää herätä taisteluun ja puhaltaa yhteen hiileen.

– En tiedä, olivatko kaikki ihan sisäistäneet, että kausi todella on alkanut. Tauolla korostimme, että talven höntsät ovat ohitse. Toisella jaksolla hallitsimme yhä ja Haka puolusti uhrautuvasti. Meiltä puuttui kuitenkin viimeinen laatu boksiin ja halu tehdä tarvittava maali. Tästä pitää oppia, Wiss päättää.

Lisää uutisia