AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 22.6.2020

"Oma pelirohkeus avainasemassa" - TPS-luotsi Pikkarainen tietää HJK:n vahvuuden

"Oma pelirohkeus avainasemassa" - TPS-luotsi Pikkarainen tietää HJK:n vahvuuden

Tommi Pikkarainen tietää HJK:n tason. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS kohtaa Suomen Cupin puolivälierissä tiistaina HJK:n. Jaossa on Suomen Cupin välieräpaikka, jossa otteluparin voittaja saa vastaansa joko Ilveksen tai FC Hakan.

Tiistaina pelataan siis lopulliseen ratkaisuun asti. Jos ottelu päättyisi varsinaisella peliajalla tasan, olisi edessä jatko-ottelu sekä mahdollisesti myös jatkopaikan kohtalon lopullisesti ratkaiseva rangaistuspotkukilpailu.

TPS saa HJK-otteluun mukaan tärkeän kolumbialaistoppari Aldayr Hernándezin, joka kärsi pelikieltonsa TiPS-ottelussa. Sen sijaan hänen maanmiehensä, hyökkääjä Eliécer Espinosa, sekä Rasmus Holma, Jonni Peräaho, Alim Moundi ja Jesper Karlsson eivät ole vielä valmiita hyppäämään kentälle.

- Kovin mahdollinen mittari, saadaan erinomainen peli tähän kohtaan. HJK:n pelissä on tapahtunut isoja muutoksia parempaan viime kauteen verrattuna. Klubin laitapelaaminen on ollut tosi vaarallista, ne pelaa yleensäkin tosi rohkeasti ja aggressiivisesti, mutta siinä on tavallaan myös se paikkamme. HJK:n prässin alle ei saa jäädä, vaan ohi pitää päästä.

- Meidän oma pelirohkeus on ihan avainasemassa, eli uskalluksesta on lopultakin kysymys, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen paaluttaa.

Cupin puolivälierä TPS - HJK Veritas Stadionilla tiistaina 23.6. kello 20.00. Kaikki Suomen Cupin ottelut ovat nähtävillä suorina lähetyksinä Ruutu-palvelussa.

Lisää uutisia