AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 6.6.2020

"Otteluita on aina mukava voittaa" - RoPS:lla silti vielä miettimistä

"Otteluita on aina mukava voittaa" - RoPS:lla silti vielä miettimistä

Wato Kuate avasi RoPS:n maalitilin lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS sai lauantaisessa harjoitusottelussaan AC Kajaania vastaan karstat irti koneestaan lopussa ja nousi tappioasemasta 3-1-voittoon.

RoPS:n osumat ottelun lopulla merkittiin Wato Kuaten, Jussi Niskan ja Matias Tammisen nimiin.

Ottelu ei tarjonnut kolmen kuukauden tauon jälkeen vielä pelillistä ilotulitusta, mutta voitto sentään veti RoPSin päävalmentajan Vesa Tauriaisen ilmeen hymyyn pitkästä aikaa.

– Otteluita on aina mukava voittaa. Emme ole eläneet helppoja aikoja, sillä korona on sotkenut harjoittelua melkoisesti, Tauriainen totesi Lapin Kansalle.

Lauantaina RoPS:n riveistä puuttui neljä pelaajaa loukkaantuneina. Tauriainen ynnäsi, että ryhmään liittyy kaikkiaan 7-8 pelaajaa. Vaivojen takia sivussa olivat Aleksandr Kokko, Juho Hyvärinen, Zurab Tsiskaridze ja Raymond Gyasi. Nivusoperaatiossa käynyt Yoness Rahimi on pisimmällä sairaslomalla.

– Poissaolot tekevät tilanteesta haastavan, joten tavoitteena on ennen liigan alkua saada kasaan yhtenäinen joukkue. Onneksi vaivat ovat pääasiassa pieniä ja osa olisi pystynyt pelaamaan jo tänään. Emme halunneet ottaa kuitenkaan turhaa riskiä, Tauriainen kertoi.

Tauriainen kehaisi samalla myös vastustaja AC Kajaania, jolla on hänen mukaan hyvä ryhmä Ykköseen.

RoPS:n valmistautuminen jatkuu ensi viikolla harjoitusottelulla Oulussa. RoPS kohtaa AC Oulun perjantaina klo 14. Seuraavalla viikolla suuntana on Seinäjoki, missä vastaa juoksee Veikkausliigaseura SJK.

– Siellä sitten jo katsotaan mistä kana pissii, Tauriainen letkautti.

Lähde: Lapin Kansa
Lisää uutisia