FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.22 // 6.6.2020

​"Moni nuori pelaaja voi yllättää" – Kalle Taimi tuo kokemusta IFK Mariehamniin

​"Moni nuori pelaaja voi yllättää" – Kalle Taimi tuo kokemusta IFK Mariehamniin

Kuva: IFK Mariehamn

Huuhkajissakin esiintynyt Kalle Taimi on IFK Mariehamnin uusia hankintoja tälle kaudelle kokeneemmasta päästä.

Viime kaudella KuPS:n kanssa mestaruutta juhlinut Taimi on jo kokemuksensa puolesta kentällä tietynlainen johtaja ja katsoo myös mielenkiinnolla Grönvittin tämän kauden pelaajaryhmää, jossa on useampi pelaaja läpilyöntinsä kynnyksellä.

- Toivon että moni pelaaja yllättää tällä kaudella. Meillä on paljon nuoria pelaajia ja jokaisella on mahdollisuus nousta esille, Taimi sanoo IFK TV:lle.

Joukkueharjoitukset ovat viimein normaalisti käynnissä, mutta Taimi ei pidä kevään "pakkotaukoa" välttämättä pelkästään huonona asiana IFK:n kannalta.

- Omalta osalta tuntuu hyvältä, yritän aina pitää itseni kunnossa. Tämä kauden siirtyminen on voinut olla meillä hyväkin asia, olemme saaneet enemmän aikaa hitsautua yhteen. Uskon että olemme valmiita, kun kausi sitten todella alkaa.

Sopeutuminen joukkueeseen on sujunut hyvin, mutta Ahvenanmaasta lopullinen mielipide odottaa vielä muodostamistaan, sillä Taimi liittyi ryhmään käytännössä korona-ajan alkaessa.

- Vaikea sanoa saaresta, kun kaikki on ollut kiinni, Taimi naurahtaa.

- Mutta ympäristö on ainakin mukava. Olen viihtynyt hyvin.

IFK:n joukkueessa Taimi on niin ikään täksi kaudeksi ryhmään liittyneen Mikko Sumusalon ohella ainoa A-maajoukkuekokemusta omaava pelaaja.

- Se kutsu tuli vähän yllätyksenä, mutta minulla oli silloin hyvä kausi alla Lahdessa. Kaikkineen se oli hieno kokemus ja samalla näki miten maajoukkueympyröissä toimitaan, Huuhkajapaidassa maalintekoonkin päässyt Taimi miettii.

Lähde: IFK TV
vko.48 // 2.12.2020
Lisää uutisia