AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.22 // 5.6.2020

Mehmet Hetemaj jatkaa tutussa roolissa - ​SJK:n kapteenisto valittu

Mehmet Hetemaj jatkaa tutussa roolissa - ​SJK:n kapteenisto valittu

"Mehu" kantaa SJK:n kapteeninnauhaa myös kaudella 2020. (Kuva: Juha Tamminen)

Mehmet Hetemaj jatkaa SJK:n kapteenina myös kaudella 2020. Hänen tukenaan kapteenistossa ovat Tero Mäntylä, Ariel "Tuco" Ngueukam ja Matej Hradecky.

Hetemaj saa kunnian toimia toista kautta putkeen seuran kapteenina, ja mies ottaa vastaan tehtävän ylpeänä.

– Olen todella otettu ja iloinen tästä valinnasta kapteeniksi, ja tämä on suuri kunnia, koska valintaan osallistui jokainen pelaaja ja joukkueen staffi. Se nostaa valinnan merkitystä ainakin omissa silmissäni todella korkealle, sanoo SJK-kapteeni Hetemaj.

– Pyrin johtamaan omalla esimerkilläni ja antamaan kaikille vastuuta. Kapteenina en tykkää olla diktaattori vaan täysin päinvastoin. Eli pyrin siihen, että kaikki ottaisi vastuuta ja toivon, että tällä kaudella jokainen meistä olisi oman itsensä kapteeni ja kaikkien kapteeni. Kapteeniston jäsenten tulee ottaa vastuu omasta ja muiden tekemisestä. Uskon, että sellaisella auktoriteetilla saamme jokainen vielä entistä enemmän irti itsestämme, Hetemaj jatkaa.

Hetemaj saa avukseen kolme varakapteenia, joista ensimmäisenä on Seinäjoella syntynyt ja kasvanut Tero mäntylä, joka palasi kotiin monen vuoden jälkeen.

– Valtava kunnia tulla valituksi SJK:n kapteenistoon, ja tietysti yritän täyttää ruudun sen mukaisesti kuin odotetaankin, sanoo Mäntylä.

– Meillä on nyt hyvä kapteenisto ja Mehu kokeneena konkarina näyttää kuinka homma hoidetaan. Hänen esimerkistään on hyvä ammentaa oppia, jos peleissä pääsee nauhaa kantamaan. Omalta osaltani pyrin tuomaan joukkueeseen johtajuutta ja näyttää esimerkkiä sekä kentällä että sen ulkopuolella samalla tavalla kuin aiemminkin, Mäntylä jatkaa.

Mäntylän tapaan paluumuuttajina SJK:n joukkueeseen ovat liittyneet hyökkääjä Tuco sekä Matej Hradecky.

– Tämä on minulle kunnia ja voin vain sanoa, että olen aina pyrkinyt olemaan vain oma itseni joukkueessa. Yritän aina saada kaikki hyvälle tuulelle ja mukaan joukkueeseen. Koitan myös olla esimerkki nuoremmille pelaajille. Se on kuitenkin minulle tärkeää, että kaikilla on hyvä olla mukana joukkueessa. Uskon, että se vaikutti myös siihen, että muut pelaajat äänestivät minua kapteenistoon. Kiitos heille siitä, sanoo Tuco.

– Tuli tosi hyvä fiilis tästä valinnasta. Kunnioitan kaikkia joukkueen pelaajia sekä kiitän heitä, jotka äänestivät minua kapteenistoon. Haluan näyttää kaikille esimerkkiä niin kentällä kuin sen ulkopuolella ja pyrin auttamaan joukkuetta niin hyvin kuin vain pystyn, sanoo Hradecky.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia