AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 5.6.2020

"Hienot fiilikset päästä pelaamaan kuopiolaisyleisön eteen" - Nissilä odottaa lauantaita innolla

"Hienot fiilikset päästä pelaamaan kuopiolaisyleisön eteen" - Nissilä odottaa lauantaita innolla

Urho Nissilä nähdään KuPS-paidassa ensi kerran sitten kesän 2018. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS kohtaa lauantaina harjoitusottelussa viime kauden päätteeksi Veikkausliigasta Ykköseen pudonneen KPV:n.

KPV-ottelussa nähdään myös odotettu comeback, kun Kuopion Palloseuran oma kasvatti Urho Nissilä palaa liki kahden vuoden tauon jälkeen vanhan kotiyleisönsä eteen.

- Hienot fiilikset päästä jälleen pelaamaan kuopiolaisyleisön eteen. Tuttuun joukkueeseen oli helppo palata ja meillä on tosi kova joukkue kasassa. Hyviä pelaajia on useita jokaiselle pelipaikalle. Valmennus on myös hyvää ja kaikki näyttää todella hyvältä tulevaa kautta ajatellen, "Mölymäen Enkeli" kertaa tunnelmiaan ottelupäivän lähestyessä.

Nissilä pelaa kauden 2020 KuPS:ssa lainasopimuksella belgialaisesta SV Zulte Waregemista, jonne hän siirtyi heinäkuussa 2018. Uralleen lisää nostetta Veikkausliigasta hakeva taitava pelintekijä kokee kehittyneensä pelin jokaisella osa-alueella sitten miehen viime näkemän Keskuskentällä.

- Viimeiset pari vuotta ovat olleet todella kehittäviä urani kannalta. Koen olevani kokonaisvaltaisesti parempi pelaaja, mitä ehkä vielä pari vuotta sitten olin. Pyrin avustamaan joukkuetta maaliin johtavilla syötöilläni ja tottakai osaan myös tehdä maaleja, Nissilä kertoo.

Taitavana ja juoksuvoimaisena pelaajana tunnettu Nissilä tuo KuPS:n pelaamiseen juonikkuutta ja 24-vuotiaan pelimiehen erinomainen potkutekniikka tuo myös lisäpelotetta 16-alueen ulkopuolelle. Nissilä antaa myös erinomaisen vaihtoehdon joukkueen erikoistilannepelaamiseen.

Pallotaituri kehottaa ottelua seuraamaan saapuvaa yleisöä kiinnittämään huomiota joukkueen aktiiviseen pelaamiseen, sekä ärhkäkkään prässäämiseen. Tulevalla kaudella KuPS:n vahvuus tulee Nissilän mukaan olemaan juurikin joukkueena pelaaminen, sekä aktiivinen pelitapa.

- Toivottavasti saadaan kaikki mahdolliset paikat täyteen stadionilla ja päästään tarjomaan yleisölle viihdyttävä matsi!

KuPS-KPV lauantaina 4.6. Kuopion Keskuskentän Jalkapallostadionilla kello 15.00.

Lisää uutisia