AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 5.6.2020

Haka SJK:n kimppuun - "Viime pelistä on liian pitkä aika"

Haka SJK:n kimppuun - "Viime pelistä on liian pitkä aika"

Teemu Tainion Haka kohtaa lauantaina SJK:n. (Kuva: FC Haka)

FC Haka matkustaa tulevana lauantaina Seinäjoen Jalkapallokerhon vieraaksi, kun joukkueet kohtaavat kello 14.00 alkavassa harjoitusottelussa.

Sanomattakin lienee selvää, että pitkän odotuksen jälkeen paluu tositoimiin on joukkueille erittäin positiivinen asia.

– Viime pelistä on liian pitkä aika. Ja tätä on kaikki odottanut, vaikka kyseessä onkin vain treenimatsi. Nautinnollinen peli varmasti tulossa, uskoo Hakan päävalmentaja Teemu Tainio seuran verkkosivuilla.

Kun takana on ensinnäkin taukoa joukkuetreeneistä, sitten pienryhmäharjoittelua ja joitakin koko joukkueen harjoituksia, sekä kokonaan taukoa otteluista, niin ensimmäiseen otteluun on varsin selvät tavoitteet.

– Tärkeimpänä on saada kaikille minuutteja. Pelikunto on tällä hetkellä arvoitus, kun pelejä ei ole ollut.

Hakan viimeisimmästä ottelusta tulee lauantaina lähes tarkalleen kolme kuukautta. Edellinen ottelu pelattiin lauantaina 7.3., jolloin vastassa oli HJS. Tuossa ottelussa ensiesiintymisensä valkopaidoissa teki Medo, joten hänellä, sekä hiljattain joukkueeseen liittyneellä Maximus Tainiolla on erityisen paljon opittavaa tässä ja tulevissa otteluissa.

– Uusien pelaajien sisäänpääsy meidän systeemin on myös tavoitteena, Tainio kertoo.

Otteluiden puuttuessa pelaajat ovat säästyneet isommilta kolhuilta ja lauantaina rivistä puuttuukin ainoastaan Jonas Häkkinen lievän vamman johdosta. Mistään vakavasta ei kuitenkaan ole kyse hänen kohdallaan.

Lisää uutisia