AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 1.6.2020

​"Toivottavasti tilanne kehittyy positiiviseen suuntaan" – SJK odottaa rauhassa tietoa yleisörajoituksista

​"Toivottavasti tilanne kehittyy positiiviseen suuntaan" – SJK odottaa rauhassa tietoa yleisörajoituksista

OmaSp Stadionilla valmistaudutaan Veikkausliigakauden alkuun. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigakauden 2020 alku on enää kuukauden päässä ja maanantaina kerrottiin otteluohjelman julkaisemisesta tämän viikon perjantaina.

Valmistelut kohti kauden alkua ovat seuroissa pitkällä, mutta yksi kysymys on ja pysyy vielä avoinna: yleisörajoitukset. SJK:n toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki on monen muun tavoin odottavalla kannalla heinäkuun alussa alkavan sarjakauden osalta tässä suhteessa.

Jos koronamääräysten edellyttämä tämänhetkinen 500 katsojan enimmäismäärä pysyy voimassa, niin se tuottaa päänvaivaa parisentuhatta kausikorttia myyneelle seuralle. Tätä SJK pääsee toki "harjoittelemaan" kesäkuulle sovittujen harjoitusotteluiden myötä.

– Odotamme rauhassa lopulliset linjaukset rajoitteista, jotka ovat heinäkuun alussa voimassa. Sen jälkeen tulemme tiedottamaan nopeasti, miten meidän ottelumme käyttäytyvät rajoitusten aikana, Kivimäki kiteyttää.

SJK pyrkii löytämään tilanteeseen mahdollisimman kokonaisvaltaisen ja hyvän ratkaisun. Samalla toiveissa on, että koronatilanteen kehitys jatkuisi yhä parempaan suuntaan.

– On yhä täysin mahdollista, että rajoitteita vielä tarkastellaan, kun tilanne ehtii tästä ennen heinäkuuta kehittyä ja toivottavasti positiiviseen suuntaan.

Lisää uutisia