AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 1.6.2020

​Honkavaara SJK:n tilanteesta: "Vielä oma peli kuntoon ja viimeiset palaset loksahtamaan"

​Honkavaara SJK:n tilanteesta: "Vielä oma peli kuntoon ja viimeiset palaset loksahtamaan"

"Honsu" näkee vielä töitä edessä ennen Veikkausliigakauden alkua. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK palasi muiden Veikkausliigajoukkueitten tavoin maanantaina normaaliin joukkueharjoitteluun ja katse on tiukasti alkavassa Veikkausliigakaudessa.

Paljon hyvää on nähtävissä, mutta vielä viimeisen kuukauden aikana SJK:lla riittää hiottavaakin.

– Meillä on harjoituksissa hyvä intensiteetti ja siihen pitää olla tyytyväinen. Vielä pitäisi saada oma peli kuntoon ja viimeiset palaset loksahtamaan, SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara totesi maanantain harjoitusten jälkeen Ilkka-Pohjalaiselle.

SJK pelaa kesäkuussa ainakin neljä harjoitusottelua, joilla haetaan viimeinen silaus ennen kautta. Myös ryhmän sisäisiä koitoksia on luvassa.

– Oman pelin pitää kehittyä, hyviä asioita on löydyttävä ja ilmeen täytyy olla oikeanlainen. Ilvestä vastaan pelaamme vähän pidemmän ottelun, jotta kaikille saadaan riittävästi peliaikaa.

Honkavaara myöntää, että tekemistä on vielä esimerkiksi taktisella puolella.

– Meidän on vaikeuksia saada kaikkia pelaajia samalle sivulle, koska monella on niin vahva oma tapa pelata ja oma käsitys siitä, miten tilanteita ratkotaan. Olen oppinut pelaajista paljon yksiöinä, mutta vielä pitäisi oppia tästä joukkueesta ja löytää niin sanotusti se juju, jolla me voitamme.

Lisää uutisia