FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.21 // 30.5.2020

"Hiukan rutinoidumpi pelaaja" – IFK Mariehamnilla selkeät sävelet vahvistuksen haussa

"Hiukan rutinoidumpi pelaaja" – IFK Mariehamnilla selkeät sävelet vahvistuksen haussa

Peter Mattsson tietää tarkkaan mitä on etsimässä. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn pyrkii vahvistamaan rivejään vielä yhdellä pelaajalla, mutta siirtouutisia tuskin on tulossa ihan heti.

IFK on edennyt olettamuksella, että siirtoikkuna aukeaa 20.7. ja tämän Palloliiton hallitus myös torstaina vahvisti, joten tämä asettaa tietyt rajoitukset pelaajahankinnoille. IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson laskeekin, että uutta pelaajaa saatetaan joutua odottamaan heinäkuulle.

- Jos käy hyvin ja löydämme haluamamme pelaajan, joka voi tehdä sopimuksen ennen siirtoikkunan aukeamista, se on vain positiivista, Mattsson viittaa mahdollisuuteen kiinnittää sopimukseton pelaaja jo aiemminkin.

Mitään hakuammuntaa Mattssonin pelaajatutka ei tee, vaan kriteerit ovat varsin selkeät.

- Etsimme pelaajaa, joka todennäköisesti voisi olla avauskokoonpanossa. Se on perusajatuksemme. Tähtäimessä on jo paikkansa vakiinnuttanut ja hiukan rutinoidumpi pelaajaa näin yksinkertaistettuna, Mattsson tiivistää.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on käynnissä 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää!

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun

Lisää uutisia