FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.21 // 29.5.2020

​"Halusin löytää pelaajia jotka haluavat viihdyttää" – Interillä selkeä linja alkavalle kaudelle

​"Halusin löytää pelaajia jotka haluavat viihdyttää" – Interillä selkeä linja alkavalle kaudelle

Inter haluaa tarjota viihdettä katsojille. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter lähtee alkavaan Veikkausliigakauteen päävalmentaja Jose Riveiron mukaan selkeällä teemalla.

Joukkuetta on rakennettu tietyllä kaavalla, jossa voittaminen ei välttämättä ole ollut ensisijainen kriteeri.

- Tarkoituksemme on pitää hauskaa. Halusin löytää pelaajia, jotka haluavat viihdyttää, ja jotka tuovat katsojia peliin. Yritämme pelata jalkapalloa tunteella, ja houkutella mahdollisimman paljon katsojia peliin.

- Haluamme pelata aggressiivista eteenpäin menevää jalkapalloa. Se on haasteellista, mutta olemme oikealla tiellä. Viime kauden lopulla pääsimme jo lähelle. Haluamme edelleen haastaa suuret joukkueet, Riveiro kertoo.

Yksi pelaaja, jonka Riveiro olisi mieluusti nähnyt joukkueessaan tälläkin kaudella, on slovenialainen Filip Valencic.

- Yritämme toki edelleen saada hänet Interiin, mutta voi olla että se on mahdotonta, Riveiro toteaa Stabaekiin, Norjaan siirtyneestä hyökkääjästä.

Vaikka slovenialaishyökkääjä saattaakin jäädä Riveirolle haaveeksi, on hän tyytyväinen joukkueensa nykytilaan. FC Interin joukkue muuttui paljon viime kauteen nähden. Riveiro ei ole antanut tämän häiritä kauteen valmistautumista.

- En haikaile viime kauden kokoonpanon perään. Olemme tehneet hyviä hankintoja, mutta en lähde vertailemaan uusia pelaajia entisiin, se ei olisi reilua. Nyt on uusi kausi ja uusi joukkue, on hienoa, että pääsemme kohta pelaamaan, Jose Riveiro päättää.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on käynnissä 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää!

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun

Lisää uutisia