AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.21 // 29.5.2020

Connor Ruane jatkaa Interissä - rinkiin nostettu myös akatemiapelaajia

Connor Ruane jatkaa Interissä - rinkiin nostettu myös akatemiapelaajia

Connor Ruane on hyvä vaihtoehto vasemmalle laidalle. (Kuva: Juha Tamminen)

Jo viime syksynä Veikkausliigaa FC Interissä pelannut Connor Ruane jatkaa joukkueen riveissä. Seuran ja 26-vuotiaan englantilaisen uusi sopimus kattaa kauden 2020.

Evertonissa pelaamisen aloittanut, mutta juniorivuosistaan asti Espanjassa pelanneella Ruanella on kokemusta Espanjan Segunda B:stä yli 130 ottelun verran. Viime vuonna hän ehti edustaa Interiä seitsemässä ottelussa vasemman wing-backin paikalla.

Ruane palasi Suomeen jo maaliskuussa juuri ennen poikkeustilan alkamista. Tuolloin sopimus tehtiin ehdollisena Veikkausliigan alkamiseen liittyneen epävarmuuden takia, mutta nyt kauden alun lähestyessä myös Ruane pääsee valmistautumaan täysillä tuleviin otteluihin.

Interin päävalmentaja José Riveiron mukaan Ruanen hyödyllisyys vain korostuu ottelutahdin kiristyessä tänä vuonna.

– Laidan pelipaikoilla tarve vaihtoehdoille on entistä suurempi nyt, kun pelataan tiiviimmällä tahdilla. Connor tuo kilpailua juuri vasemmalle laidalle. Hän on tasainen suorittaja, joka pystyy pelaamaan hyvällä tasolla säännöllisesti, Riveiro mainitsee.

Ruanen lisäksi Interin edustusjoukkueen rinkiin on kenttäpelaajista nostettu seuran akatemian sopimuspelaajat Jan Heinonen ja Roope Kantola, jotka molemmat olivat myös U18-maajoukkueen edellisellä leirillä. Edustusjoukkueen kolmantena maalivahtina on niin ikään akatemiasopimuksella pelaava Linus Virkki, joka nostaa tuleviin otteluihin valmistautuvan joukkueen kokonaisvahvuuden 22 pelaajaan.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on käynnissä 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää!

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun

Lisää uutisia