FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.21 // 27.5.2020

HJK Klubi 04:ssa Veikkausliigajoukkueen mukana harjoitelleita

HJK Klubi 04:ssa Veikkausliigajoukkueen mukana harjoitelleita

Kakkosessa pelaava HJK:n reservijoukkue HJK Klubi 04 valmistautuu kesäkuussa alkavaan kauteen.

Joukkueessa on jälleen useita mielenkiintoisia pelaajia, joista monet nuoret pääsevät ensimmäistä kertaa pelaamaan miesten pelejä.

Nuorista kannattaa painaa mieleen 2003 syntyneet jo liigajoukkueenkin mukana harjoitelleet Kai Meriluoto ja Casper Terho sekä saman ikäluokan Kalle Wallius, Mathias Ahlblad ja 2001 syntynyt Saku Heiskanen, jolla on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt käväistä jo ulkomaillakin TSG 1899 Hoffenheimin nuorisojoukkueessa.

Kokemusta joukkueessa edustaa 32-vuotias uusiseelantilainen Chris James, joka tuo tarvittavaa lisäarvoa ja esimerkkiä niin kentälle kuin kentän ulkopuolellekin.

Vaikka pelaajakehitys on HJK Klubi 04:n tärkeä rooli, haluaa joukkue pärjätä myös sarjassa.

– Menestys peleissä kulkee käsi kädessä sen kanssa, että joukkueen pelaaminen ja pelaajat kehittyvät, kiteyttää Joonas Rantanen HJK:n verkkosivuilla.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on käynnissä 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää!

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun

Lisää uutisia