AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.20 // 23.5.2020

"Muistoja ja osaamista tarttui mukaan, mutta ei murretta" – Mikko Kuningas palasi Turusta Lahteen

"Muistoja ja osaamista tarttui mukaan, mutta ei murretta" – Mikko Kuningas palasi Turusta Lahteen

Mikko Kuningas Kuhnureissa kaudella 2017. (Kuva: Juha Tamminen)

Alkuvuodesta paluun FC Lahteen kahden FC Interissä pelatun kauden jälkeen tehnyt Mikko Kuningas odottelee muiden tavoin innolla kauden alkua.

Askel askeleelta kesän kynnyksellä on päästy taas lähemmäs normiharjoittelua ja tästä Kuningas on enemmän kuin mielissään.

- Minulla on kova kaipuu normaaliarkeen ja normaaleihin harjoituksiin, mutta verrattuna siihen mahdollisuuteen, että olemme vain neljän seinän sisällä ja välteltäisiin ihan kaikkea, niin kyllä tämä on huippuhomma. Saamme nyt edes puoliksi toteuttaa sellaista normaalia arkea.

- Mielenterveydelle tämä on ihan hyvä homma, Kuningas sanoo FC Lahden Sarjatulessa-haastattelussa.

Ympäristö on tuttu, mutta Kuhnuripaitaan palasi monta kokemusta rikkaampi pelaaja. Kuningas ehti Interissä ratkaista maalillaan joukkueelle Suomen Cupin mestaruudenkin kaudella 2018. Paljon tarttui mukaan Interistä.

- Murre ei tarttunut. Sieltä jäi oikein paljon hyviä muistoja ja futiksen kannalta arvokasta taktista osaamista, Kuningas kertoo.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on käynnissä 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää!

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun

Lisää uutisia