FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.20 // 22.5.2020

Näin Eero Markkanen vertaa Teemu Tainiota ja Zinedine Zidanea

Näin Eero Markkanen vertaa Teemu Tainiota ja Zinedine Zidanea

Teemu Tainiolla riittää temperamenttia. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan hyökkäys vahvistui helmikuussa isolla nimellä, kun 198-senttinen Eero Markkanen liittyi miehistöön. Markkasen uraan on mahtunut käänteitä aina Real Madridista Indonesiaan.

Markkanen pelasi Real Madridin reservijoukkue Castillassa itsensä Zinedine Zidanen alaisuudessa.

– Hän oli tosi pelaajaystävällinen. Treeneissä oli paljon sellaisia asioita, joista pelaajat pitävät, kuten höynää, maalintekoharjoituksia ja pienpelejä, Markkanen kuvailee ranskalaista legendaa FC Hakan verkkosivuilla.

Zidane vasta aloitti uraansa päävalmentajana ja nousi nopeasti edustusjoukkueen päävalmentajaksi johdattaen Real Madridin kolmeen peräkkäiseen Mestarien liigan voittoon.

– Eihän sellaista osannut ennakoida. Tietenkin se avitti, että hänellä oli maailman paras joukkue, mutta kyllä hänelläkin oli näppinsä pelissä.

Hakan päävalmentaja Teemu Tainio on niin ikään ottamassa ensimmäisiä askeleitaan päävalmentajana menestyksekkään pelaajauran jälkeen. Markkanen löytää miehistä yhtäläisyyksiä.

– Heistä löytyy tiettyjä samanlaisuuksia mitä treeneihin tulee, mutta "Teme" suuttuu vähän helpommin, jos asiat eivät mene hyvin.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on käynnissä 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää!

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun

Lisää uutisia