FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.20 // 21.5.2020

"Uskon olevani EM-kisajoukkueessa" - Ilmari Niskasen tavoitteet korkealla

"Uskon olevani EM-kisajoukkueessa" - Ilmari Niskasen tavoitteet korkealla

"Immi" nostaa rimaa koko ajan ylemmäs. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:n Ilmari Niskanen oli yksi vahvimmin otsikoissa viime kaudella viihtynyt pelaaja Veikkausliigassa ja tähtäin "Immillä" on pitkällä.

Ulkomaiset seurat ovat jo tiiviisti 22-vuotiaan laiturin perässä, mutta tällä hetkellä fokus on tiukasti KuPS:ssa. Heinäkuun alussa alkavalle Veikkausliigakaudelle KiuPan kasvatti on asettanut kovat tavoitteet sekä itselleen että seuralle.

– Meillä on niin laadukas joukkue, että haluamme ehdottomasti uusia mestaruuden, vaikka helppoa se ei tule olemaan. Henkilökohtaisesti haluan olla liigan paras pelaaja, Niskanen paaluttaa Savon Sanomille.

Ulkomaan kentät ovat jatkossa kuitenkin selkeä tavoite ja sen lisäksi Niskasen tavoitteena on paikka Suomen A-maajoukkueessa kesäksi 2021 siirtyneisiin EM-kisoihin.

– Itseluottamus on korkealla ja koko ajan on tavoite päästä eteenpäin uralla ja ulkomaille.

– Jos kehitys jatkuu samaa vauhtia, niin uskon olevani kisajoukkueessa. Ei se paikka missään nimessä kaukana ole, ja olisi valtava kunnia päästä edustamaan Suomea, sanoo yhdeksän nuorten ja 26 poikien maaottelua pelannut Niskanen.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on käynnissä 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää!

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun

Lähde: Savon Sanomat
Lisää uutisia