FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.20 // 21.5.2020

Pala historiaa omaan vaatekaappiin - Hakalla nyt "Tsaari" t-paidat ennakkomyynnissä

Pala historiaa omaan vaatekaappiin - Hakalla nyt "Tsaari" t-paidat ennakkomyynnissä

Tsaaari on nyt ikuistettuna myös t-paitaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Valeri "Vallu" Popovits täytti maanantaina 50 -vuotta ja FC Haka haluaa muistaa ikimuistoista pelaajaansa julkaisemalla erikoiserän "Tsaari" t-paitoja myyntiin.

Kausina 1994-2008 FC Hakaa edustanut Popovits teki Veikkausliigassa 166 maalia pelaamissaan 395 ottelussa. Huima maalisaldo ei suinkaan ole seurausta itsekkyydestä, vaan päinvastoin mies muistetaan myös näyttävistä "tarjoiluista" joukkuekavereilleen. Hän on kiistatta yksi kaikkien aikojen parhaista Haka-pelaajista kuin myös Veikkausliigapelaajista yleensä ja onkin tästä syystä nimetty jo peliurallaan "Valkeakosken Tsaariksi".

Nyt on mahdollisuus lunastaa itselle pala suomalaista jalkapallohistoriaa. Tsaari t-paidat ovat ennakkovarattavissa 31.5.2020 asti, joten kannattaa toimia pian, mikäli haluaa paidan itselleen.

Paidan hinta on 20 euroa. Lisätiedot paidasta ja sen tilaamisesta Hakan verkkosivuilla alla olevan lähdelinkin kautta.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on käynnissä 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää!

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun

Lisää uutisia