FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.20 // 20.5.2020

Pidä kädet puhtaana - "Matsidesi" nyt saatavana FC Lahden verkkokaupasta

Pidä kädet puhtaana - "Matsidesi" nyt saatavana FC Lahden verkkokaupasta

Kuva: FC Lahti

FC Lahti ja Teerenpelin Panimo & Tislaamo ovat tehneet yhteistyössä FC Lahti -käsidesin. Uuden käsihuuhteen nimi on Matsidesi.

Ainutlaatuinen erä tuotetta on valmistettu Lahdessa Teerenpelin panimo & tislaamossa.

Matsidesiä saa ostettua FC Lahden verkkokaupasta, toimistolta ja tulevista ottelutapahtumista.

- Meneillään oleva terveydellinen ja taloudellinen kriisi koskettaa kaikkia ja siitä selviytyminen vaatii yhteispeliä. Yhteistyökumppanimme Teerenpeli on hienosti pitänyt vaikeasta tilanteesta huolimatta pyörät pyörimässä ja halusimme yhteistyössä tuoda markkinoille paikallista käsidesiä myyntiin FC Lahden väreissä.

- Käsihygieniasta huolehtiminen tulee jatkossa korostumaan myös ottelutapahtumissamme. Jos fanituotehylly on jo tämän vuoden tuotteista täynnä, niin nyt on uudenlainen mahdollisuus tukea seuraa ja paikallista toimijaa toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari kommentoi uutuustuotetta.

Neljänä aikaisempana vuonna FC Lahti ja Teerenpeli ovat lanseeranneet yhteistyössä oluen. Tänäkin kesänä on luvassa myös maistuvaa yhteistyötuotetta.

Osta oma Matsidesisi FC Lahden verkkokaupasta ja pidä kätesi puhtaina.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on käynnissä 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää!

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun

Lähde: FC Lahden tiedote
Lisää uutisia