AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.20 // 19.5.2020

Tuttuja pelaajia ja ruotsin kieltäkin - Robin Sidin sopeutuminen SJK:hon sujunut hyvin

Tuttuja pelaajia ja ruotsin kieltäkin - Robin Sidin sopeutuminen SJK:hon sujunut hyvin

Robin Sid odottaa tositoimiin pääsyä. (Kuva: SJK)

Robin Sid vaihtoi monen IFK Mariehamn -kauden jälkeen täksi kaudeksi SJK:n väreihin ja edessä olivat uudet kuviot Seinäjoella.

Sidin mukaan tutuista kuvioista uusiin hyppääminen vaati sopeutumista, mutta kaikki on sujunut lopulta varsin helposti.

- Toki muutos on ollut iso ja etenkin alussa tuntui erilaiselta. Tietysti oli turvallista, että pelaajat kuten Keaton [Isaksson] ja Walter [Viitala] olivat tuttuja IFK-ajaltani. Sen lisäksi joukkueessa on monta ruotsinkielistä pelaajaa ja sekin luo vähän turvaa.

- Minun ei ole tarvinnut kovin paljon suomea puhua viime vuosina Ahvenanmaalla, Sid naurahtaa.

Sid on kärsinyt pikkuvammoista keväällä, joten pienryhmäharjoittelu ei sinänsä ole ollut erikoista – kuntoutuminen olisi tapahtunut pienryhmässä joka tapauksessa. Mieltä ehti kuitenkin painaa se, että otteluiden alkaminen oli pitkään hämärän peitossa.

- Totta kai tuntui hyvältä saada tieto siitä mitä tapahtuu 1. heinäkuuta ja hienoa, että päästään aloittamaan, Sid sanoo.

- Tiedän että monet muutkin pelaajat ovat pitäneet erikoisena sitä, ettei ole ollut seuraavaa ottelua, jota odottaa. Yleensä aina ajatellaan seuraavaa ottelua, mutta nyt näin ei ole ollut. Täytyy nyt vain ajatella niin, että tulee tuntumaan tosi hienolta, kun vihdoin päästään pelaamaan.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on voimassa 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun.

Lähde: Västra Nyland
Lisää uutisia