FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.19 // 16.5.2020

Robin Sid lahjoitti voittamansa pelipaidan IFK Mariehamnin ikikannattajalle

Robin Sid lahjoitti voittamansa pelipaidan IFK Mariehamnin ikikannattajalle

Tommy Wirtanen IFK:n nousukaudella 2004. (Kuva: Juha Tamminen)

Täksi kaudeksi SJK:n riveihin siirtynyt Robin Sid ehti pelata IFK Mariehamnissa peräti kuusi kautta ja "Grönvitt" on edelleen lähellä laiturin sydäntä.

Sid osti "pääsylipun" myös kahden viikon takaiseen uusintaan IFK:n nousujuhliin päättyneestä Veikkausliigan karsintaottelusta syksyltä 2004. Lipun ostaneitten kesken suoritetussa arvonnassa onni vielä potkaisi Sidiä.

Sid voitti IFK-legenda Tommy Wirtasen kyseisessä karsintaottelussa käyttämän pelipaidan numero 18. Voittonsa hän lahjoitti kuitenkin edelleen Grönvittin ikikannattajana tunnetulle Jan "Keegan" Mattsonille, joten historiallinen pelipaita sai varmuudella omistajan, joka sitä arvostaa kenties kaikkein eniten.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on voimassa 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun.

Lisää uutisia