FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.19 // 16.5.2020

​"Olemme tehneet oikeita asioita" – FC Lahden pelaajat vahvassa iskussa

​"Olemme tehneet oikeita asioita" – FC Lahden pelaajat vahvassa iskussa

Takana on harjoituksellisesti varsin erikoinen kevät ja tilanne monessa joukkueessa sen myötä pieni kysymysmerkki, joten pelaajien testaamiselle on nyt tärkeä paikka.

FC Lahti veti oman testipäivänsä Pajulahdessa ja fysiikkavalmentaja Mika Heinon oli helppo hymyillä testituloksia katsellessaan.

- Oli mielenkiintoista nähdä miten ollaan onnistuttu harjoittelussa tällaisissa erikoisoloissa. Testien perusteella olemme onnistuneet erinomaisesti ja tehneet oikeita asioita. Vahva luottamus toki myös oli siihen, että oikein on toimittu ja testit nyt vahvistivat tämän, Heino kertoi tyytyväisenä.

- Kokonaiskunto näyttää tosi hyvältä, selkeitä parannuksia on paljon, Heino viittasi vuoden aiempiin testeihin tammi- ja maaliskuussa.

Tältä pohjalta Kuhnureitten paluu tositoimiin on hyvissä kantimissa ja Heinokin odottelee jo innolla kuukauden päästä jatkuvaa Suomen Cupia ja sen myötä Veikkausliigakauden alkua.

- Ihan mielettömästihän sitä pelejä odottaa. Kyllä pelit ovat kuitenkin lajin suola valmentajille ja myös pelaajille. Sitä vartenhan me harjoittelemme ja pelit ovat sitten se meidän kohokohtamme.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on voimassa 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun.

Lähde: FC Lahti TV
Lisää uutisia