FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.19 // 16.5.2020

"Kevättä rinnassa ja tähtäin heinäkuussa" – Mikko Sumusalo tyytyväinen selkeään aikatauluun

"Kevättä rinnassa ja tähtäin heinäkuussa" – Mikko Sumusalo tyytyväinen selkeään aikatauluun

Mikko Sumusalon tähtäine on nyt heinäkuussa. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin riveihin roppakaupalla kokemusta tuova Mikko Sumusalo on ympyröinyt kalenteriinsa heinäkuun ensimmäisen päivän isolla.

Sumusalo on viihtynyt hyvin uudessa seurassaan ja kun nyt on tähtäinkin kohdillaan, niin kaikki maistuu vielä paremmalta.

- Kovaa ollaan treenattu, liityin itse joukkueeseen helmikuussa, mutta muut kundit ovat vetäneet pre-seasonia joulukuusta lähtien. Tosi positiivista, että saatiin pelien alkamispäivämäärä lukkoon, osalla kavereista on alkanut jo varmaan vähän puhalluttaa, Sumusalo kertoo Maarianhaminasta käsin.

Sumusalo edusti HJK:ta 9-vuotiaasta saakka, ja saavutti seurassa kuusi Suomen mestaruutta. Siirto FC Honkaan viime kaudeksi tuntui aluksi oudolta, vaikka toki väliin mahtui monta vuotta ulkomaillakin.

- Oli iso paikka mennä Honkaan HJK-vuosien jälkeen. HJK:ssa tuli voitettua kaikki, joten oli se vähän shokki vaihtaa seuraa. Ensimmäisessä Honka-pelissä oli aika jännä tunne, kun piti laittaa keltamusta pelipaita päälle. Ensimmäinen peli HJK:ta vastaan oli myös aika outo, kaikki meni kuitenkin hyvin ja voitettiin matsi.

- Voitettiin kolme neljästä kohtaamisesta, joten pääsin vähän kuittailemaan, Sumusalo naurahtaa.

Veikkausliiga alkaa heinäkuun ensimmäinen päivä. Tuo päivämäärä on myös Sumusalolla kirkkaana mielessä.

- Nyt on taas kevättä rinnassa, ja tähtäin heinäkuussa, Mikko Sumusalo kertoo.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on voimassa 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun.

Lisää uutisia