FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.19 // 14.5.2020

Salomo Ojala Hacastin vieraana

Salomo Ojala Hacastin vieraana

Salomo Ojala voitti viime kaudella Ykkösen maalikuninkuuden. (Kuva: Juha Tamminen)

Hacast on uusi, viikottainen Haka -aiheinen podcast, eli digitaaliajan kuunneltava ohjelmasarja, missä isäntä Mikko Aaltosella on vaihtuvia vieraita.

Tämän viikkoisen jakson vieraana oli viime kauden ykkösen maalikuningas Salomo Ojala, jolle olisi onnistuneen kauden jälkeen ollut myös muita ottajia. Ojala kertoo jaksossa, ettei seuran vaihtaminen ollut missään kohtaa hänelle vaihtoehto.

Jaksossa käydään myös läpi, että miten miehen tie on kulkenut tähän päivään. Moni ei välttämättä enää muista, että viime kauteen lähdettäessä Ojala ei suinkaan ollut joukkueessa ykköshyökkääjän roolissa. Itse asiassa edeltävien kausien jälkeen ei näyttänyt itsestään selvältä, että tie veisi Veikkausliigaan. Eikä se olisi onnistunutkaan, ilman määrätietoista päätöstä panostaa jalkapalloon ja kovaa työtä unelman eteen.

Tuoreessa jaksossa selviää myös, että miksi Teemu Tainio esti miestä harjoittamasta tekniikkaansa ja mikä vaikutus tällä oli miehen läpimurtoon.

Hacast -jaksot julkaistaan Nelonen Median Supla -palvelussa. Kaikkiin jaksoihin pääset helposti myös Hakan nettisivujen kautta, mistä löytyy lisäohjeistusta podcastien kuunteluun.

Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on voimassa 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun.


Lisää uutisia