FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.19 // 12.5.2020

Ilves kerännyt jo yli 200 kannattajajäsentä – vielä ehtii mukaan 31.5. asti

Ilves kerännyt jo yli 200 kannattajajäsentä – vielä ehtii mukaan 31.5. asti

Kuva: Juha Tamminen

Taistelu koronavirusta vastaan ja yleisesti vahvasti heikentynyt taloustilanne on vaikuttanut myös Ilveksen keltavihreään arkeen.

Ilves jalkapallo on merkittävä osa Tamperetta ja tamperelaisuutta sekä näkyvä osa suomalaista huippujalkapalloa. Ilves liikuttaa tuhansia jalkapalloilijoita joka vuosi ja on koko Suomenkin mittakaavassa merkittävimpiä lasten ja nuorten liikuttajia.

Ilves lanseerasi keväällä uuden kannatusjäsenyyskampanjan. Seuraa voi auttaa vaikeiden aikojen yli ostamalla juuri Sinulle sopivan kannatusjäsenyyden Ilvekseen ja samalla tuet koko seuran jalkapallotoimintaa.

Tähän mennessä tukijoita on kertynyt jo yli 200 ja mukaan ehtii toukokuun loppuun saakka. Lisätietoja alla olevan lähdelinkin kautta.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on voimassa 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun.

Lisää uutisia