FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.19 // 12.5.2020

"Ainakin kolme harjoitusottelua kesäkuussa" – IFK Mariehamn katsoo jo vahvasti tulevaan

"Ainakin kolme harjoitusottelua kesäkuussa" – IFK Mariehamn katsoo jo vahvasti tulevaan

Grönvitt hakee vastustajia kesäkuulle. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn sai hyviä uutisia maanantaina, kun kotikenttä Wiklöf Holding Areenan uudelle jalkapallonurmelle pääsi harjoittelemaan ensi kertaa. Katse on vahvasti nyt tulevassa.

Veikkausliigakausi 2020 alkaa 1. heinäkuuta ja IFK toivoo pääsevänsä jo pian normaaleihin joukkueharjoituksiin. Samalla myös kauteen valmistautumisen suunnittelu on jo täydessä vauhdissa.

Grönvitt hakee kesäkuulle ainakin kolmea harjoitusottelua hioakseen ottelutuntumaa ennen Veikkausliigakautta.

- Olen aloittanut jo kyselyt, mutta en ole saanut vielä vastauksia, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson kertoo harjoitusotteluiden järjestämisestä.

- Pelaamme varmasti FC Ålandia vastaan ja ehkä myös Ekenäs IF:ää, jota vastaan meillä oli jo aiemmin sovittuna ottelu. Sitten pelaisimme myös mieluusti yhtä – tai ehkä kahta – liigajoukkuettakin vastaan ennen kuin tosipelit alkavat.

IFK toisi harjoitusotteluita mielellään WHA:n uudelle alustalle, mutta Mattssonin mukaan tähän ei kannata liikaa hirttäytyä.

- Totta kai mielellään [pelaisimme WHA:lla], mutta tärkeintä on, että saamme otteluita. Muilla liigajoukkueilla on helpompi löytää vastustajia, mutta sellaista se on kun asuu saarella.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on voimassa 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun.

Lisää uutisia