FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.19 // 11.5.2020

HIFK:n edustusjoukkue palasi pienryhmäharjoituksiin

HIFK:n edustusjoukkue palasi pienryhmäharjoituksiin

HIFK Fotboll siirtyy seuran verkkosivujen mukaan tällä viikolla porrastetusti yksilöharjoittelusta pienryhmäharjoitteluun. Miesten edustusjoukkue aloitti pienryhmäharjoittelun jo tänään maanantaina, kun taas seuran muut joukkueet siirtyvät tähän harjoittelumuotoon torstaina 14.5.

HIFK:n kaikki harjoitustapahtumat toteutetaan valtioneuvoston liikkumis- ja kokoontumisrajoituksia sekä THL:n, Palloliiton ja Veikkausliigan ohjeistuksia noudattaen.

– Meidän mielestä on hienoa, että pystymme vihdoin aloittamaan harjoittelun yhdessä pienryhmien muodossa. Viime viikolla saimme pitkästä aikaa nähdä pientä valoa tunnelin päässä, kun Veikkausliigakauden alkamispäivämäärä nyt on tiedossa. Olin tänään seuraamassa edustusjoukkueen pienryhmäharjoittelua ja pelaajista huokui paljon positiivista energiaa, kun he nyt pääsivät ottamaan pienen askeleen kohti tavallisempaa jalkapalloilijan arkea, kommentoi urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström HIFK:n verkkosivuilla.

– Olemme antaneet tarkat ohjeistukset meidän kaikkien joukkueiden valmentajille ja niiden mukaan toimimme nyt toukokuun loppuun asti. Menemme edelleen terveys edellä ja huolehditaan siitä, että kaikki toimintamme on terveydellisesti turvallista, hän lisää.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on voimassa 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun.

Lisää uutisia