FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.18 // 7.5.2020

​Päivämäärä antoi pelaajille päämäärän: "Kuinka äärirajoille kroppa kannattaa laittaa"

​Päivämäärä antoi pelaajille päämäärän: "Kuinka äärirajoille kroppa kannattaa laittaa"

Kuva: Juha Tamminen

Keskiviikkona saatiin viimein kauan odotettu tieto, milloin Veikkausliigakausi 2020 käynnistyy.

Varsinkin pelaajien keskuudessa keskiviikkoinen tieto Veikkausliigan starttipäivästä oli kuin lottovoitto.

- Aivan loistavat fiilikset, aurinko paistaa ja tulee piristäviä uutisia. Hymy huulilla. Nyt on selkeä päivämäärä mitä kohti ajetaan. Ei ole vain kunnon ylläpitämistä ja treenaamista, tiedetään mitä kohden mennään, TPS:n maalivahti Jere Koponen toteaa Suplan Veikkausliiga podcastissa.

Veikkausliiga käynnistyy 1. heinäkuuta. Pelaajilla on nyt selkeä päämäärä ja hyvin aikaa laittaa itsensä niin sanottuun kisakuntoon.

- Ei ole tiennyt päivämäärää, ei oikein tiedä kuinka kovaa kannattaa treenata ja kuinka äärirajoille kroppa kannattaa laittaa. Nyt tähdätään heinäkuun alkuun, laitetaan itsemme kuntoon, että saadaan hyvät pelit käyntiin, Koponen toteaa.

Turussa lähdetään jatkamaan hommia hyvillä mielin, sillä ennen pakollista taukoa TPS:n pelaaminen otti tasaisia askelia kohti parempaa.

- Nousujohteisesti pelattiin Suomen Cupissa. Saatiin koko ajan selkeämmäksi meidän pelitapa ja varsinkin puolustuksellisesti peli toimi koko ajan paremmin, Koponen toteaa.

Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on voimassa 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun.

Lisää uutisia