AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 7.5.2020

"Jalkapalloa on ollut todella ikävä" – Wiss varovaisen toiveikkaana

"Jalkapalloa on ollut todella ikävä" – Wiss varovaisen toiveikkaana

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss oli mielissään, kun tieto Veikkausliigan aloituksesta tuli julki keskiviikkona.

Huhtikuun jälkeen on alettu ottaa pieniä askelia kohti normaalia ja keskiviikon ilmoitus kauden alkamisesta heinäkuun alussa oli sitten jo isompi kertaharppaus.

- Kiva oli kuulla, että tuollainen päätös oli tehty. Toivottavasti aivan lähiaikoina vielä täsmentyy tarkemmin, miten tämä kaikki toteutetaan. Kyllähän tässä vielä hiukan kysymysmerkkinä ollaan, Wiss muotoilee.

- Jalkapalloa on ollut kyllä todella ikävä. Melkoisessa epätietoisuudessa olemme olleet ja onhan se heijastunut pelaajiinkin. Pelaajat ovat harjoitelleet aluksi pareittain ja nyt pääsemme jo hiukan isommalla pienryhmällä harjoittelemaan. Kyllä nyt on alkanut pelaajilla jo olemaan hymyt jälleen herkässä.

Wiss kuitenkin pitää jalat maassa, sillä tilanne voi vielä kääntyä takaisin huonompaankin suuntaan.

- Toisaalta, kukaan ei tiedä mihin suuntaan tilanne etenee. Sieltä saattaa uusi aalto iskeä ja peruuttaa jälleen kaiken, mutta eletään toivossa, että pelit saataisiin alkamaan. Turvallisuus ja terveys edellä kuitenkin edetään koko ajan


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on voimassa 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun.

Lisää uutisia