AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.18 // 6.5.2020

​Timi Lahti pienryhmäharjoittelusta: "Mukavampaa kuin juosta pelkästään Radiomäkeä"

​Timi Lahti pienryhmäharjoittelusta: "Mukavampaa kuin juosta pelkästään Radiomäkeä"

Timi Lahti viime kaudella Vepsun riveissä. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime kaudella 200 Veikkausliigaottelun rajan puhkaissut Timi Lahti siirtyi tämän kauden alla uusien haasteiden pariin FC Lahteen.

Veikkausliigassa ennen Kuhnureita FC Hakaa, HJK:ta ja VPS:aa edustanut ei sentään ihan tuntemattomaan hypännyt Mastokaupunkiin siirtyessään.

- Ihan vieras kaupunkihan tämä ei ollut sukujuurten takia. Ja nyt keskusta on ollut vähän autio, mutta hyvältä tämä kaupunki tuntuu.

Kevään kuviot sen sijaan ovat olleet poikkeuksellisia kuten kaikille Veikkausliigapelaajille koronarajoitusten takia. Nyt on toki päästy jo pienryhmäharjoitteluun.

- Mukavampaa tämä on kuin juosta pelkästään Radiomäkeä. Mutta kaikillehan tämä on samanlaista poikkeusoloa, Lahti tuumii.

Lisää Timi Lahden mietteitä FC Lahden verkkosivujen "Sarjatulessa" -artikkelissa, joka löytyy alla olevan lähdelinkin kautta.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on voimassa 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun.

Lisää uutisia