FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.18 // 6.5.2020

"Ensimmäisiä askelmerkkejä pelien alkamisesta" – Hongalle lisäenergiaa tiedosta kauden alkamisesta

"Ensimmäisiä askelmerkkejä pelien alkamisesta" – Hongalle lisäenergiaa tiedosta kauden alkamisesta

Honka katsoo jo kohti kauden avausta. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigakauden 2020 alkamisesta saatiin keskiviikkona tarkempaa tietoa ja tämä otettiin ilolla vastaan myös FC Hongassa.

Pahimpia asioita kevään mittaan on varmasti ollut epätietoisuus tulevasta ja nyt on tärkeä merkkipaalu isketty maahan heinäkuun 1. päivälle.

– Olen todella iloinen, että pitkän epätietoisuuden ajan jälkeen saamme ensimmäisiä oikeita askelmerkkejä pelien alkamisesta. Nämä tiedot helpottavat paluuta normaaliin, tai pitäisikö sanoa uuteen normaaliin, kommentoi Hongan manageri Hexi Arteva.

Arteva uskoo, että Veikkausliigakauden alku ja jo tietoisuus ajankohdasta merkitsevät paljon koko espoolaiselle urheilukentälle.

– Veikkausliiga ja Esport Honka ovat tunnetusti espoolaisille tärkeä asia ja kaupungin yksi merkittävä vetovoimatekijä. Veikkausliigan kauden aloitus on myös Tapiolan urheilupuiston stadionhankkeelle hyvä veturi. Honka stadionin pääkäyttäjänä yhdessä Espoon kaupungin kanssa voi nyt hyvillä mielin ja suurella energialla jatkaa yhdessä hankkeen kehittämistä, Arteva sanoo.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on voimassa 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun.

Lisää uutisia