AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 5.5.2020

​HJK tarttui puhelimeen - soittokierros ilahdutti seuran senioreja

​HJK tarttui puhelimeen - soittokierros ilahdutti seuran senioreja

Koronaviruksen aiheuttama pandemia on erityisen raskasta aikaa ikäihmisille, jotka ovat karanteenia vastaavissa oloissa erityksissä muusta maailmasta. Niissä oloissa mieluisa puhelinsoitto voi olla päivän kohokohta.

HJK ei halua unohtaa senioreitaan, joten HJK:n pelaajat ja johto halusivat tehdä soittokierroksen HJK:n senioreille ja kysellä heidän kuulumisiaan.

– HJK:n pääomistajan, toimitusjohtajan, valmentajien ja pelaajien soittokierros HJK:n Senioreiden ikäihmisille oli sekä tunneälykäs että inhimillinen teko. Samoilla arvoilla toimitaan HJK:n Seniorit ry:n arjessa; pidetään toisistamme huolta, välitetään ja vietetään laadusta yhteistä aikaan niin jäsenilloissa kun Klubin peleissä, kertoo HJK Seniorit ry:n puheenjohtaja Mikko Parma.

– Me kaikki odotamme malttamattomasti kauden alkua. Oli hienoa, kun HJK:n pelaajat, valmennus ja pääomistaja halusivat ottaa yhteyttä HJK:n senioreiden ikäihmisiin, ilahduttaa heitä ja antaa heille voimia otteluita odotellessa, toteaa HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

Soittokierrokselle osallistuvat toimitusjohtaja Aki Riihilahden lisäksi HJK:n pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen, päävalmentaja Toni Koskela sekä kapteenistosta Nikolai Alho ja Rasmus Schüller.


Veikkausliigalla, Kansallisella Liigalla ja Miesten Ykkösellä on käynnissä yhteinen Kauden tärkein ottelu -kampanja, jossa taistellaan yhdessä suomalaisen huippujalkapallon puolesta. Kampanja on voimassa 31.5. saakka. Tue seuroja ja tee hyvää.

Osallistu Kauden tärkeimpään otteluun.

Lähde: HJK:n viikkokirje
Lisää uutisia