AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 29.4.2020

​Ilveksen hyökkääjälupaus oli sivussa kolme kuukautta – "Nyt olen ihan kunnossa"

​Ilveksen hyökkääjälupaus oli sivussa kolme kuukautta – "Nyt olen ihan kunnossa"

Naatan Skyttä on selättänyt uhkaavan tilanteen. (Kuva: Juha Tamminen)

Viikon kuluttua 18 vuotta täyttävä Ilveksen Naatan Skyttä on jo noussut vahvasti mukaan tamperelaisten kokoonpanoon, mutta takana Skytällä on hyvin haastava talvi.

Normaali kauteen valmistautuminen sai äkillisen stopin joulukuussa, kun Skytän pohje kipeytyi pahasti harjoituksissa ja tutkimukset toivat ikävämpiä uutisia.

- Minulla oli aika jännä talvi, en ole tainnut tästä vielä missään sanoa. Minulla todettiin joulukuussa veritulppa pohkeessa. Siinä meni oikeastaan koko pre-season, olin kolme kuukautta sivussa. Pääsin takaisin treenaamaan hiihtoloman jälkeen ja nyt olen ihan kunnossa, Skyttä kertoo Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Positiivista asiassa oli, että veritulppa havaittiin ajoissa ja sitä päästiin hoitamaan asianmukaisesti.

- Ainahan se harmittaa olla sivussa. Onneksi se huomattiin ajoissa ja hoidettiin kunnolla, poikien maajoukkueiden vakiokasvoihin kuuluva Skyttä sanoo.

- Aluksi oli täysi lepo, ei saanut tehdä oikein mitään. Pikkuhiljaa sain alkaa juoksemaan, mutta kahden kuukauden ajan ei saanut ottaa kontaktia missään tilanteessa. Kaikki muut harjoitukset käytännössä olivat ok, kontaktia ei vain saanut ottaa.

Nyt kaikki on kuitenkin kunnossa ja Skyttä valmistautuu Veikkausliigakauteen. Syykin veritulppaan on selvinnyt.

- Olen käynyt kaikissa mahdollisissa jälkitutkimuksissa ja olen terve. Minulla oli syksyllä yksi toinen virusperäinen tauti ja tämä yhdistettiin siihen.

Lisää uutisia