FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.16 // 26.4.2020

​SJK kaappasi sivuutetun helmen: "Näki heti, että on kova tekijä"

​SJK kaappasi sivuutetun helmen: "Näki heti, että on kova tekijä"

Kuva: Juha Tamminen

SJK sai mestarivalmentaja Jani Honkavaaran päävalmentajaksi ja hankki myös tukun kovia pelimiehiä syksyn ja talven aikana.

SJK:n pitkäaikainen luottomies ja kippari Mehmet Hetemaj on tyytyväinen SJK:n nykyiseen ryhmään.

- Ollaan hankittu hyviä pelaajia ja erilaisia persoonia. On nuoria ja nälkäisiä pelaajia ja sitten on pelaajia, jotka ovat jo osoittaneet taitonsa tässä maassa ja tässä sarjassa. He tietää mitä vaatii menestyä täällä. Meillä on myös mielenkiintoisia nuoria kavereita, toivottavasti moni heistä löisi läpi, Hetemaj toteaa Suplan Veikkausliiga podcastissa.

Yksi mielenkiintoisista hankinnoista on meksikolainen Dárvin Chávez, joka saapui Seinäjoelle FF Jarosta.

- Chávez on mielenkiintoinen hankinta . Hänestä näki heti, että on kova tekijä. Ihmettelin miten on noin kauan pelannut divaria, eikä kukaan ole häntä ennen meitä napannut. Tuco taas on kärki, joka meiltä on puuttunut, tuo tosi paljon uutta meidän peliin. Hyvä maalintekijä, vahva ja pystyy pitämään palloa, Hetemaj toteaa.

SJK:ssa joukkue ei ole viime aikoina päässyt viettämään yhteistä aikaa, mutta ryhmä on siitä huolimatta hitsautunut yhtenäiseksi.

- Luottavaisena katson liigan alkuun, vaikka Suomen Cup ei mennyt niin hyvin kuin oltaisiin haluttu. Joukkue on hitsautunut hyvin yhteen, jos jotain konkreettista esimerkkiä meidän joukkueen hengestä, niin joukkueen chättiryhmä ei ole ollut koskaan näin aktiivinen, Hetemaj myhähtää.

Uusi päävalmentaja Jani Honkavaara vakuutti SJK-ikonin heti seuraan tultuaan.

- Honsu on minun mielestä tosi hyvä valmentaja, hyvä tekninen, taktinen ja fyysinen osaaminen. Hänen kanssa voi jutella asiasta kuin asiaista. Hän myös haluaa kuulla mielipiteitä. Tekee toki itse päätökset, mutta keskustelee paljon. Treeneissä on ollut hyviä treenejä ja siitä olen tykännyt paljon, että pallo on melkein aina mukana, myös fyysisissä harjoitteissa, Hetemaj toteaa.

Lisää uutisia