AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 24.4.2020

Ilves hyökkäämään lauantain virtuaaliderbyssä - päävalmentaja Wiss sivuutettu tyystin

Ilves hyökkäämään lauantain virtuaaliderbyssä - päävalmentaja Wiss sivuutettu tyystin

Hyäkkäys on paras puolustus Ilveksellä lauantaina? (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves on pitkään yksin huolehtinut Pirkanmaan edustamisesta suomalaisen jalkapalloilun huipulla, mutta rakas kiistakumppani FC Haka nousi jälleen vuosien tauon jälkeen takaisin Veikkausliigaan.

Vallitsevan tilanteen vuoksi joukkueiden kohtaamista viheriöllä joudutaan odottamaan vielä jonkin aikaa, mutta virtuaalisesti joukkueet ottavat yhteen huomenna lauantaina.

Joukkueet ovat sisäisesti pelanneet karsintaotteluita selvittääkseen edustajansa tulevaan derbyyn. Ilveksestä paikan itselleen pelasivat Ilari Mettälä sekä Eemeli Raittinen ja Hakasta puolestaan Jacob Bushue ja Salomo Ojala.

Ilves todennäköisesti lähtee otteluun erittäin hyökkäysvoittoisella pelillä. Sekä Mettälä että Raittinen omaavat tehokkaaseen hyökkäyspelaamiseen tarvittavat ominaisuudet ja huhut kertovat pelaajien harjoitellen erilaisia harhautuksia ja syöttökuvioita todella paljon.

Ilves-pelaajat ovat tyystin jättäneet päävalmentaja Jarkko Wissin ohjeineen pelin ulkopuolelle, joten tiiviistä koko joukkueen puolustuspelistä ei välttämättä keltapaitojen pelissä näy juuri mitään.

Tämä tietysti antaa Hakan pelaajille mahdollisuuden iskeä vastaiskuilla, sillä nousijajoukkue todennäköisesti lähtee melko puolustavalla taktiikalla peliin mukaan. Amerikkalaissyntyinen Bushue vannoo kovan työnteon nimeen, tietäen että menestyksen eteen on töitä tehtävä rajusti.

Luvassa on siis viihdyttävää konsolijalkapalloa ja panoksena Pirkanmaan herruus! Hyökkäysvoittoinen ja iloinen pelaaminen on kunniassaan, joten katsojille on luvassa todella paljon mielenkiintoista seurattavaa.

Otteluthan näkyvät livenä YouTubessa. Seuraamista varten tarvitaan suora linkki, jonka puolestaan saa ostamalla viiden euron arvoisen pääsylipun. Liput myynnissä lauantaihin kello 12.00 saakka.

Osallistu keskusteluun ottelun aikana Twitterissä - livelähetykseen poimitaan twiittejä, joissa on käytetty tunnistetta #kaikkienaikojenderby , #ilves tai #fchaka.

Ottelu toteutetaan yhteistyössä FC Hakan ja Bar & Cafe Lategamen kanssa. Pelikahvila ja baari Lategame löytyy osoitteesta Kuninkaankatu 19.

Lisää uutisia