AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 13.4.2020

​"Milloin tahansa kausi alkaakaan, olen valmis" – FC Lahden Dimitry Imbongo opettelee myös uutta

​"Milloin tahansa kausi alkaakaan, olen valmis" – FC Lahden Dimitry Imbongo opettelee myös uutta

Dimitry Imbongo odottaa malttamattomana pääsyä maalintekoon. (Kuva: FC Lahti)

FC Lahti solmi alkuvuodesta sopimuksen kokeneen hyökkääjän Dimitry Imbongon kanssa ja kumpikaan osapuoli tuskin osasi tuolloin kuvitella missä tilanteessa pääsiäisenä ollaan.

Ranskalais-kongolainen Imbongo yrittää kuitenkin kaivaa koronatilanteesta valoisatkin puolet esiin nimenomaan Suomen osalta.

- Olemme onnekkaita, että täällä Suomessa voimme vielä harjoitella vaikka sitten yksin. FC Lahti antoi meille harjoitusohjelman, jotta pysymme kunnossa. Teen harjoituksia kotona. Valmentaja ja kuntovalmentaja ovat soitelleet ja kysyneet miten menee. Se on hienoa, pelaajista pidetään yhä huolta.

- Milloin tahansa kausi alkaakaan, olen valmis, Imbongo sanoo IS:lle.

Imbongon Pariisissa asuva äiti on selättänyt koronaviruksen omalta osaltaan ja hyökkääjä on koko ajan tiiviisti yhteydessä perheeseensä Ranskassa.

- Yritän myös löytää koko ajan uutta tekemistä. Nyt olen opetellut kalastamaan ja kokkaamaan. Opettelen myös suomea, sillä yritän joka maassa oppia maan kieltä. Nyt minulla on aikaa opetella. En ole vielä tylsistynyt. Täällä on kuitenkin vielä mahdollista mennä ulos ja esimerkiksi juosta ja pyöräillä.

Ammattimiehelle pelaaminen on kuitenkin kaiken suola ja tämän myös Imbongo suoraan myöntää.

- En malta odottaa sitä, että pääsen taas juhlimaan maalintekoa. Ikävöin sitä. Ja ikävöin stadionilla oloa, joukkuekavereitani, palloa... monia asioita.

Lähde: IS Urheilu
Lisää uutisia