FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.14 // 7.4.2020

​Palloliitto tarjoaa maksutonta täydennyskoulutusta UEFA-lisenssivalmentajille

​Palloliitto tarjoaa maksutonta täydennyskoulutusta UEFA-lisenssivalmentajille

Kuva: Juha Tamminen

Palloliiton kaikille avoimet valmentajien verkkokoulutukset alkoivat viime viikolla ja heti pääsiäisen jälkeen alkaa ensimmäinen UEFA-lisenssivalmentajien täydennyskoulutusjakso verkossa.

Palloliitto tarjoaa valmentajille ja valmennuksesta kiinnostuneille laajan paketin verkkokoulutuksia vallitsevassa tilanteessa, jossa koulutustapahtumien järjestäminen ei muuten ole mahdollista. Osana pakettia ovat myös lisenssivalmentajien täydennyskoulutukset.

Aiemmin maksulliset täydennyskoulutukset on nyt muutettu myös maksuttomiksi ja osallistuminen on mahdollista läpi Suomen. Hyväksytyn täydennyskoulutuskokonaisuuden suorittaminen edellyttää ennakkoilmoittautumista, ennakkotehtävän tekemistä, osallistumista koulutuskokonaisuuden webinaareihin ja oppimispäiväkirjan tekemistä.

- Haluamme tarjota maksuttomia täydennyskoulutustunteja oman osaamisen kehittämiseksi ja UEFA-lisenssien ylläpitoon, kertoo Palloliiton koulutuspäällikkö Matti Lähitie.

Ensimmäinen UEFA A -täydennyskoulutus alkaa heti pääsiäisen jälkeen aiheena "Pelitapaan vaikuttavat tekijät". Ilmoittautuminen on avoinna pääsiäissunnuntaihin 12.4. saakka. Kaikki kevään valmentajakoulutukset löytyvät Palloliiton jatkuvasti päivittyvältä sivulta.


Lisää uutisia