FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.13 // 5.4.2020

JPY avasi Mental Health Online -palvelun - pelaajilla huoli tulevaisuudestaan

JPY avasi Mental Health Online -palvelun - pelaajilla huoli tulevaisuudestaan

Kuva: Juha Tamminen

Jalkapallon Pelaajayhdistys (JPY) ja kansainvälinen pelaajayhdistys FIFPRO tekivät maanantaina 30.3. kyselytutkimuksen pelaajille liittyen heidän tuntemuksiinsa koronaviruksen aiheuttamasta tilanteesta.

Tutkimukseen pääsee tutustumaan tästä.

- Tutkimus osoittaa, että jalkapalloilijat ovat luonnollisesti huolissaan poikkeuksellisesta koronatilanteesta sekä kärsivät lisääntyneestä ahdistuneisuudesta ja masennuksesta verrattuna normaalioloihin.

- Peräti 58% pelaajista on huolissaan tulevaisuudestaan jalkapalloilijana, tuloksia analysoinut ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Sasu Setälä kertoo.

Koronan aiheuttamasta epävarmuudesta ja pelaajien osoittamasta tarpeesta Jalkapallon Pelaajayhdistys avaa jäsenilleen Mental Health Online -palvelun. Palvelun kautta pelaajat saavat jatkossa tukea mielenterveydellisiin asioihinsa tarvittaessa.

Mental Health Online -palvelu löytyy osoitteesta www.puutupeliin.fi.

Lisää uutisia