FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.13 // 3.4.2020

​Aapo Mäenpää uskoo kauden venymisen sopivan IFK Mariehamnille – "Kestää vähän aikaa hitsautua yhteen"

​Aapo Mäenpää uskoo kauden venymisen sopivan IFK Mariehamnille – "Kestää vähän aikaa hitsautua yhteen"

Aapo Mäenpää löytää hyvääkin kauden alun siirtymisestä. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn muuttui taas paljon viime kauden jälkeen eikä joukkueen peli loksahtanut vielä täysin paikoilleen talven aikana. Veikkausliigakauden alun siirtyminen antaa joukkueelle mahdollisuuden hioa peliä vielä ennen kuin sarja pyörähtää käyntiin.

IFK Mariehamnin joukkue koki viime kauden päätteeksi jälleen isoja muutoksia. Muun muassa pitkään seurassa toiminut valmentaja Peter Lundberg jätti joukkueen ja uudeksi päävalmentajaksi palkattiin Lukas Syberyjski. Myös pelaajarintamalla on liikennettä käynyt tiuhaan tahtiin molempiin suuntiin.

- Meillä on paljon uusia pelaajia joukkueessa ja kestää vähän aikaa hitsautua yhteen. Meillä on paljon nuoria ja lupaavia kavereita ja lisäksi sitten kovan CV:n omaavia pelaajia. Lisäksi meille tuli uusi valmentaja, niin siinä menee oma aikansa. Olen kuitenkin varma, että tulemme pärjäämään myös tulevalla kaudella, IFK Mariehamnin Aapo Mäenpää toteaa luottavaisena.

Suomen Cupin karsintalohkossa IFK Mariehamn jäi voitoitta eikä selvinnyt neljännesvälieriin. Pitkittynyt kauden avaus sopii Mäenpään mukaan sekä IFK Mariehamnille että hänelle itselleen.

- Siitä voi olla meille hyötyä, kunhan pääsemme koko jengin kanssa taas treenaamaan. Itselläni meni käsi poikki TPS-ottelussa ja nyt alan vasta olla täydessä kunnossa. Jos kausi olisi alkanut ajallaan, niin en olisi ehkä ehtinyt täyteen kuntoon, miettii Mäenpää.

Lisää uutisia