FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.13 // 2.4.2020

Johtokaksikko valottaa FC Hakan tilannetta seuran verkkosivuilla

Johtokaksikko valottaa FC Hakan tilannetta seuran verkkosivuilla

FC Haka palasi täksi kaudeksi Veikkausliigaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan puheenjohtaja Marko Laaksonen ja toimitusjohtaja Olli Huttunen valottavat seuran tilannetta Hakan verkkosivuilla.

Kaksikon pitkässä kirjelmässä käsitellään mm. pelaajien kuulumisia ja seuran taloudellista tilannetta.

- Maaliskuussa yleinen tilanne muuttui kovasti ja joukkue jäi kolmen viikon lomalle maanantaina 16. maaliskuuta. Lomaa oli alun perin tarkoitus viettää 5.4. saakka, mutta nyt lomaa jatketaan todennäköisesti aina 13.4. saakka. Tämän jälkeen harjoittelua on tarkoitus jatkaa pienryhmissä. Loman aikana pelaajat ovat kuitenkin pitäneet kunnostaan huolta. Joukkue on saanut valmennukselta ohjeita ja vinkkejä henkilökohtaiseen harjoitteluun. Osa on harjoitellut yksinään omissa oloissaan ja osa taas on koonnut pienen ryhmän palloharjoitteluun, näitä pienryhmiä olemme nähneet myös Tehtaan kentällä lähes päivittäin. Joukkueessa henki on hankalasta tilanteesta huolimatta erinomainen ja erilaiset digitaaliset yhteydenpitotavat videohaasteineen ovat pitäneet ryhmän virkeänä.

- Taloudellisesti elämme jälleen haastavia aikoja. Meidän onnemme tässä tilanteessa on, että seuran toiminnan kustannukset ovat olleet kontrollissa jo monen vuoden ajan. Vaikeiden vuosien aikana aloitettu tarkka kustannuskuri ja seuranta ovat jatkuneet liiganoususta huolimatta, ja se antaa vakaan pohjan sekä joustavuutta toiminnalle. Myös onnistunut kausikorttikampanja sekä talven hyvä kumppanimyynti ovat antaneet puskuria tälle keväälle. Silti sanomattakin on selvää, että otteluiden alkamisen siirtyminen ja koko yhteiskunnan toiminnan nopea muuttuminen ovat vaikeita asioita myös Hakan talouden kannalta. Olemme kuitenkin varmoja, että tästä selvitään yhdessä. Siihen toki tarvitaan edelleen koko Haka- yhteisön tuki.

Koko juttu on luettavissa täältä.

Lisää uutisia