FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.13 // 2.4.2020

Cupin puolivälierät ja välierät arvotaan tänään torstaina

Cupin puolivälierät ja välierät arvotaan tänään torstaina

Kuva: Juha Tamminen

Miesten Suomen Cupin 2020 puolivälierät ja välierät arvotaan torstaina 2.4. kello 14.30. Kyseessä on cupin historian ensimmäinen etäarvonta.

Cupin neljännesvälierät ovat vielä pelaamatta koronaviruksen tuomien rajoitusten iskettyä toden teolla juuri niiden alkuperäisen ottelupäivän alla. Cupin tulevat ottelupäivät ovat vielä avoinna, mutta puolivälierät ja välierät arvotaan kuitenkin jo tässä vaiheessa sen takia, että arvontatuloksen tiedossa olo edesauttaa myös pääsarjojen ja ennen kaikkea Veikkausliigan otteluohjelmien laatimista.

Arvonta suoritetaan etäyhteyksien avulla. Arpojana toimii naisten jalkapallon kehityspäällikkö Heidi Pihlaja, arvonnan teknisestä toteutuksesta vastaa kilpailupäällikkö Peter Lundström ja virallisena valvojana toimii kilpailutoiminnan päällikkö Pekka Soini.

Arvontaa ei ole mahdollisuutta seurata suorana, mutta Palloliitto tiedottaa arvonnan tuloksen heti sen suorittamisen jälkeen.

Lisää uutisia